Sims 3 Wereldavonturen: een foto zegt meer dan duizend woorden

Gisteren konden we in dit bericht op onze site al wat meer informatie geven over de vaardigheid fotografie en Jasper had het artikel ook vertaald en vandaag staat op de officiële Nederlandse Sims 3 site een officiële vertaling:

In De Sims 3 Wereldavonturen zegt een foto meer dan duizend woorden

Hallo,

Beleef samen met je Sims het avontuur van je leven! In De Sims 3 Wereldavonturen bezoeken je Sims bestemmingen die afgeleid zijn van echte locaties op de wereld. Ze kunnen nu hun waardevolle momenten vastleggen met behulp van de fotografievaardigheid; fotografenblik.

Je kunt nu camera’s kopen op de markt van de Warenhuishandelaar die je op de drie verschillende tegen zult komen: Al Simhara in Egypte, Shang Simla in China en Champs Les Sims in Frankrijk. Je kunt je vaardigheid nog verder ontwikkelen door een vaardigheidsboek over fotografie te lezen of de meest geavanceerde hulpmiddelen vergaren door naar Al Simhara in Egypte te reizen, waar ze de duurste camera’s ter wereld hebben. Zo gauw je de vaardigheid onder de knie hebt, kun je speciale foto’s maken in bijvoorbeeld foto’s in sepia, vignetfoto’s of foto’s van panoramaformaat. Je kunt geld verdienen als fotograaf en als je vaardigheid echt goed ontwikkeld is, kun je veel geld vangen door het verkopen van je foto’s! Maar je hoeft geen professional te zijn, want je kunt ook verschillende fotocollecties compleet maken of je foto’s aan de muur hangen zo gauw je weer thuiskomt van een reisje, zodat je weg kunt mijmeren bij al je herinneringen en terug kunt denken aan je geweldige avonturen.

Bij deze nieuwe vaardigheid horen nieuwe taken, kansen en levenswensen die je kunt vervullen. Je kunt nu bijvoorbeeld een fotografiewens als ‘een foto van een piramide maken’ vervullen, of een kans zoals ‘geef fotografieles op school om een beloning te verdienen’ aangaan. Voor sommige avonturen zal je Sim een foto moeten maken van een bepaald voorwerp. Er zijn nieuwe levenswensen, die verbonden zijn met fotografie, zoals ‘Visionair: Niveau 10 bereiken van de vaardigheden schilderen en fotografie.’ Je zult tijdens je reizen allerlei bekende monumenten en bezienswaardigheden tegenkomen, zoals de Sfinx, een piramide, de drakengrot, een Chinese tuin, de markt en meer!

De Sims 3 Wereldavonturen zal vanaf 19 november 2009 verkrijgbaar zijn.

3 reacties

  1. Ik krijg er steeds meer en meer zin in :D. Mijn hoofd ontploft dalijk nog :P. Dat word straks al mn hw,so niet maken wahaha 😛

    thx voor het vertalen btw

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *