Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Uitbreidingen, De Sims 3 Wereldavonturen en Nieuws

CinemaBlend over Sims 3 Wereldavonturen (China)

Na hun uitgebreide artikel over Frankrijk (zie dit bericht) heeft CinemaBlend nu een artikel online gezet over China.

Yesterday, my Sim Celia set off on her first trip in the Sims 3: World Adventures expansion pack. While she had a grand time on her numerous journeys to Paris, even managing to land herself an overseas boyfriend, Celia’s urge to travel had her setting her sights on China this time around.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>