Sims 3 Wereldavonturen ligt nu officieel in de winkels

Veel Simsfans hebben de eerste uitbreiding voor Sims 3 al in huis maar vandaag is de officiële release datum van Sims 3 Wereldavonturen.

En de review van Xelles die eergisteren online is gekomen; zelf hadden we de game namelijk al op 13 November.

Het is overduidelijk dat ik dol enthousiast ben over deze uitbreiding. Ik vind dat de producers grote pluimen hebben verdient voor deze uitbreiding. Natuurlijk zullen er altijd mensen zijn die commentaar hebben, EA probeert daar het beste uit te halen wat ook goed is. Maar zelf zeg ik: knap gedaan EA Games!

Wat ik tot nu toe van De Sims 3 Wereldavonturen gezien heb spreekt mij echt heel erg aan. Alles is erg goed uitgewerkt en de nieuwe manier van spelen is een welkome en vooral prettige vernieuwing. Het spel heeft enkele minpuntjes, maar ik vind die verwaarloosbaar tegen de uren speel plezier die Wereldavonturen mij gegarandeerd zal geven. Ik lieg niet als ik zeg dat dit mijn meest favoriete De Sims uitbreiding is in jaren.

Jammergenoeg heeft de releasedag niet het feestelijke karakter waar we allemaal op gehoopt hadden: laten we hopen dat de problemen met de patches en de bugs in het spel snel opgelost zijn.

3 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *