EA NL: Het herstellen van corrupte saves door patch 1.6 of Wereldavonturen

Hi allemaal,

Het onderstaande bericht hebben wij zojuist geplaatst om mensen te helpen bij het herstellen van hun corrupte saves die mogelijk door de patch zijn veroorzaakt:

Als je gisteren de foutcode 16 error hebt gekregen en je spel hebt verlaten is de kans aanwezig dat je opgeslagen spel corrupt is en dat je deze niet meer kunt laden.

Het goede nieuws is dat het mogelijk is je spel te repareren.

Ga naar de map waar je savegames staan (bv Mijn documenten\Electronic Arts\De Sims 3\Saves\MySave.sims3) en zoek het bestand genaamd “MySave.sims3.legacy”. Dit .legacy bestand is een werkend bestand van je opgeslagen spel, het is dus aan te raden hier een backup van te maken, voor het geval er iets mis gaat.

Verplaats nu “MySave.sims3”, “MySave.sims3.bad” en de “Mysave.sims3.back” bestanden en mappen weg uit de save game map.

Hernoem het bestand dat nog over is – MySave.sims3.legacy” – door het gedeelte “.legacy” weg te halen.

Je kunt nu je spel weer opstarten en na het installeren van patch 1.7 weer verder spelen met je opgeslagen spel.

EA Nederland – SimGuru Nita

13 reacties

  1. Heel erg fijn! enige probleempje wat ik nog heb is dat hij mij spel niet bij het laatst opgeslagen moment terugpakt. Ik heb de MySave.sims3″ en de “MySave.sims3.bad” van een latere datum dan de “Mysave.sims3.back” en de MySave.sims3.legacy”. Is daar ook wat aan te doen?

  2. Ben ondertussen alweer verder dan het laatste punt waar het spel opgeslagen was! Ben wel blij dat ik weer met deze familie verder kon!

  3. Nou ik heb de patches geinstalleerd. Alleen nadat ik die fout kreeg. Nu kan ik mijn spel wel laden maar heb ik geen sims poppetjes :S Nu kijken of ik het op kan lossen.

    Ik vind dit echt heel slordig van EA. Neem dan wat langer de tijd ofzo…

  4. ik heb dat “MySave.sims3.legacy”. niet staan bij documenten-electroniche arts – sims 3 -saves moet ik dat dan zelf aanmaken of kan ik dat ergens anders vinden?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *