Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Poll's en Site Nieuws

Nieuwe Poll: teveel prelease informatie over Wereldavonturen?

We hebben een nieuwe poll voor jullie: Ik vind dat er over het algemeen teveel informatie is weggegeven over de nieuwe uitbreiding voordat het uitkwam.

We zijn benieuwd wat jullie gaan stemmen.

Hier de uitslag van onze vorige poll: iedereen bedankt voor het stemmen!

8 gedachtes over “Nieuwe Poll: teveel prelease informatie over Wereldavonturen?”

  1. Bartskinu

    Klopt Hiki,

    Soms denk ik ook weleens van: Je veraad dingen in de game die ik eigenlijk helemaal nog niet wil weten. Om de spanning erin te houden als ik de game koop! Dan zou ik het tof vinden om de ‘speciale’ dingen te zien die ik nog niet weet.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>