Persbericht EA NL: De Sims 3 Wereldavonturen ligt in de winkel

De Sims 3 Wereldavonturen ligt vanaf deze week in de winkel

Het EA Play Label van Electronic Arts heeft aangekondigd dat De Sims 3 Wereldavonturen nu overal ter wereld verkrijgbaar is voor digitale download voor zowel de PC als de Mac. De game zal bovendien deze week in 60 landen en in 22 verschillende talen in de winkelschappen komen te liggen.

Reizen

“De Sims 3 Wereldavonturen is het meest omvangrijke uitbreidingspakket in de geschiedenis van De Sims,” aldus Scott Evans, overkoepelend manager van De Sims bij EA. “Spelers kunnen hun Sims meenemen naar drie nieuwe bestemmingen, die gebaseerd zijn op locaties uit de echte wereld. Sims kunnen naar Egypte, Frankrijk en China reizen, waar ze spannende avonturen kunnen beleven, nieuwe vaardigheden onder de knie kunnen krijgen en exotische voorwerpen kunnen ontdekken en schatten kunnen zoeken. Spelers kunnen nu nog beter met de verbeterde bouw- en veranderonderdelen hun creativiteit op leuke nieuwe manieren de vrije loop laten. We zijn heel benieuwd wat voor nieuwe verhalen, filmpjes en materiaal de spelers hiermee gaan maken en online met anderen zullen delen.”

Avontuur

De Sims hebben de reiskriebels en zijn op zoek naar het grote avontuur, ver van het oude vertrouwde Sunset Valley. Spelers kunnen met hun Sims naar drie nieuwe bestemmingen reizen en deze ontdekken. De nieuwe bestemmingen zijn gebaseerd op echte locaties, namelijk Egypte, Frankrijk en China. Sims kunnen in Al Simhara in Egypte naar schatten zoeken, vuurwerk afsteken dat ze van de plaatselijke bevolking in Shang Simla in China gekocht hebben en de kunst van het nectar brouwen leren in Champs Les Sims in Frankrijk. Spelers kunnen uitdagingen aangaan, persoonlijke kansen aangrijpen en kennis maken met de lokale bevolking, die bereid is om de lokale cultuur en stijl te delen. Tijdens het spelen kan je de Sims alle grappige, enge en spannende momenten laten vastleggen met de nieuwe fotografievaardigheid. Spelers kunnen, nadat ze klaar zijn met hun zoektocht, de gevonden schatten mee naar huis nemen, zodat ze die kunnen koesteren en aan andere Sims laten zien. Bovendien zullen spelers exclusief extra spelmateriaal ontvangen als ze hun versie van de PC- of Mac-game online registreren. Spelers die hun game registreren ontvangen de Avonturenschatset, die onder andere uit exotisch Egyptisch meubilair, Chinese decoraties en 1.000 SimPoints*** bestaat. Dit materiaal kunnen ze in De Sims 3 Store gebruiken om hun game aan te passen met aanvullende voorwerpen die in de game gebruikt kunnen worden.

Muziek

Fans van De Sims van over de hele wereld zullen mee swingen met de nieuwe muziek in het Simlish uit het uitbreidingspakket De Sims 3 Wereldavonturen. Meer dan een dozijn artiesten hebben hun nummers in het Simlish ingezongen voor de game, waaronder GRAMMY-winnaressen Nelly Furtado en LeAnn Rimes, maar ook nieuwe opkomende sterren als Matt + Kim, Fefe Dobson, Pixie Lott, Natalie Portman’s Shaved Head, Katie Melua, Esmee Denters, Young Punx!, Evan Taubenfeld, Madina Lake en nog vele anderen.

Mobiel

De Sims 3 Wereldavonturen zal via EA Mobile vanaf begin 2010 ook voor speciale telefoons, de iPhoneTM en iPod touch® beschikbaar zijn. Om deze versies te kunnen spelen heb je de basisgame niet nodig. Deze versies zullen speciale mobiele game-onderdelen bevatten. Kijk voor informatie over de beschikbaarheid, compatibiliteit en prijzen van alle EA Mobile-games op www.eamobile.com.

3 reacties

  1. Trouwens, bij mij is dat een bug. Ik hoor op in het spel alleen de “oude” muziek uit het basisspel. De muziek van Wereldavonturen hoor ik alleen in het optiesmenu. Maar ik hoor wel weer Franse muziek bij “Kaart bekijken” in Frankrijk.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *