Prima Games Blog over Egypte in Sims 3 Wereldavonturen

We hebben in deze berichten al wat aandacht besteed aan de Prima Games Guide voor Wereldavonturen en vandaag is er een artikel online gekomen over Egypte op het Prima Games Blog al is het wel erg veel reclame voor hun eigen guide.

While working on World Adventures, I did not develop a favorite between the three destinations. Each location offers something special — a certain unique local flavor. It’s not just limited to the architecture either, which is definitely different for each location. Local identity is also quite personal. You find it in the little things. Egypt, for example, is the only place where Sims can buy a snake charming basket and then start practicing this special ability.

Volgende week een deel over Frankrijk.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *