Sims 3 Wereldavonturen Prima Guide bij Bol.com

Een poosje geleden hebben we al in dit bericht gemeld dat de officiële Sims 3 Worldadventures Prima Guide bij Bol.com online gezet was maar deze Engelstalige guide was toen nog niet te bestellen.

Vanochtend keek ik weer eens en je kunt de guide nu wel bestellen en wel op deze pagina van Bol.com. Meer informatie over de guide, waaronder een voorbeeld van de guide als PDF file, vindt je in deze berichten.

3 reacties

  1. Mwah na het typen van dit bericht besteld en bij de order bevestiging hebben ze het over de Sims 3 Guide, en niet de Sims 3 Worldadventures Guide. Ik ga wel even emailen nu: beetje onduidelijk!

  2. Ik kreeg gisteren een email dat hij verstuurd is: ik hoop de goede guide want de gewone Sims 3 guide heb ik al. De post komt tussen 1400 en 1500 uur dus dan probeer ik wel wat screens ervan online te zetten. De gewone Sims 3 guide gebruik ik als naslagwerk: zoek dingen liever zelf uit ook omdat in elke guide wel foutjes zitten 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *