44 reacties

 1. Dat gaat gewoon het zelfde alleen moet je de sarcofaag eerst vinden in een vakantie land. Of gevonden brokstukken van de sarcofaag in elkaar zetten šŸ˜‰

 2. @ Kas

  Het is uitgelegd!
  je typt bij je kavel: testingcheatsenabled true
  Daarna typ je: buydebug
  Dan staat er bij meubels kopen een een optie en dan staat er een vraagteken naast het autosymbool. Klik erop en zoek de sarcofaag!
  Plaats in je huis en klaar is kees! ;a

 3. kheb een vraagje jou mannetje heeft oorbellen een tattoo en hij loopt in bloot bovenlijf en hij draagt z’on doek of een rok of wat het ook is,en uhm ik heb dat niet op mijn game op werledavonturen wil jij me alsjeblieft vertellen hoe ik eraan kom šŸ™

 4. En ik heb nogeen vraagje ik weet dat ik veel vragen hebmaar ik wil de sims 3 wereldavonturen echt leuk spelen mijn vraag dus : Werkt de cheat ook als je de cheat testingCheatsEnabled true hebt ingetikt en dan behoefte statish maken hebt gedaan omdat je dan niet meer moe word,want als ik dat allemaal heb gedaan dan doe ik op die sarcofaag slapen en dan komt hij er direct terug uit en er verandert niks omdat hij niet moe was :'(

 5. Wat bedoel je daar mee dat ik hem moe kan maken door het balkje naar achteren te slepen zodat het rood wordt en dat hij doodmoe is??

 6. Hoi
  ik heb het al een keer geprobeerd met dat testingcheatsenabled true en die doet het maar buydebug doet het niet! hoe kan ik dat oplossen?

 7. als je een duuk put hebt en hem kopieert dan kom je van zelf in het menu waar de sarkofaag staat bij mij werkte het ik weet alleen niet of het bij jullie werkt en het werkt niet bij anderen spullen!

  srry voor de slechten speling

 8. Ik weet niet hoe je bevrient kan woorden met een mummy en of je mensen kan vervloeken als je sim een mummy is.
  En weet iemand wie dan ook hoe je een mummy sim krijgt en aan die sarcofaag komt?
  De genen die mij dit kan vertelen zou ik heel dankbaar zijn ik zal hem of haar alles vertelen over Egypte over de sims 2 en 3 ik weet er echt alles over ik zweer die belofte 100.000 keer.

  Hartelijk bedackt Lotte.

  1. om een sarcofaag te krijgen heb je 5 onderdelen nodig die je vindt tombe.ik heb zo’n sarcofaag maar als ik erin slaap blijf ik gewoon hetzelfde. ik heb ook 4 van de 5 potjes die je nodig hebt om een mummie op te roepen.

 9. Ik heb de sarcofaag al enzo, maar mijn manneke heeeft er al 7 keer ingeslapen maar is nog altijd geen mummy. Kan iemand mij helpen?

 10. Bij mij doet EnableLotLocking [true/false] het niet, ik heb wereldavonturen, en ik heb het uitgeprobeerd in Frankrijk, maar dat lukte niet. Kan iemand mij helpen??

 11. waar moet je die codes allemaal invullen want als ik Egypte aan het bewerken ben dan doet hij het niet en zegt hij dat hij een cheat nodig heeft??

 12. Ik wil even wat zeggen. Er staat ergens op deze site dat je dood kan gaan door catatomben te onderzoeken. Ik heb een catatombe onderzocht en heb een klap gekregen van een beer. Misschien als dat vaker gebeurt dat je doodgaat? Ik heb geen idee.

 13. het werkt helemaal niet hoor !
  hoe kan dat als ik dat doe gebeurt er helemaal niks ik probeerde het aan elkaar en het lukte ook al niet ????

 14. hey iedereen ik heb dus sims 3 en wereldavonturen ik wil graag in een mummie veranderen en langer reizen 3 dagen vind ik heel weinig maaar eerst wil ik die mummie zijn maar mij lukt het niet ik typ testingcheatsenabled true en daarna buydebug dan komt er zoon velt te staan waar je allemaal dingen kan kopen ik doe de sacrofaag en ik ga er in slapen als ik eruit kom ben ik nog niet verandert in een mummie weet iemand een van de 2 vragen te beantwoorden en weet iemand mijn fout van mummie worden helo me pliesss

  1. ik ga je 2e vraag beantwoorden love sims: de eerste keer als je in een sarcofaag slaapt kan het zijn dat je niet meteen een mummie bent. je moet een vervloekte sarcofaag slapen, je moet je zelf moe maken want dan slaap je er langer in. je wordt atletischer en dan kom je er uit en staat er dat je sims vreemd voelt dan moet je een paar keer achter elkaar slapen en dan ben je een mummie (zo ging het dan bij mij :-D)

 15. heb iemand een code om die vallen in mijn huis te activeren pliezz help me ik heb het nodig om inbrekers tegen te houden
  wand het licht om mijn huis

 16. Nou teneerste moet je een sarcofaag hebben die heet vervloekte sarcofaag ofzoiets ( hij is zwart ) daar moet je ongeveer 3 nachten in slapen dan word je een mummie.
  De cheat hiervoor is net zoals de vorige reacties eerst testingcheatsanebled true en daarna buydebug.
  Als je al mummie bent en je wil verandere in een normale sim moet je alles hetzalfde un als hier boven maar dan de gezegende sarcofaag kopen die zit naast de verlvloekte de gezegende is goud!

 17. ik weet alle cheats van alle uitbereidingssetten. Maar ik heb alleen beestenbende, ga Wereldavondturen binnenkort kopen!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *