SN Gids: Mummies

In Wereld Avonturen zijn ook mummies te vinden..

Als je Sim afreist naar het buitenland zal hij/zij die ook tegen kunnen komen.

Als je Sim tombes gaat verkennen om naar schatten te zoeken bestaat er de kans dat je Sim een mummie tegen komt, blijf vooral rustig.

Mummies zullen je Sim aanvallen en kunnen zelfs een vloek uitspreken over je Sim, waaraan je Sim kan overlijden, maar nogmaals blijf vooral rustig.

Als een mummie je Sim aanvalt zijn er een aantal manieren om de schade te beperken;

1- Je kunt bij de marktkoopman Mummie-hapjes kopen, met je eeuwenoude munten en die in je rugzak bewaren, op het moment dat een mummie je Sim aanvalt zal de mummie liever het hapje nemen dan je Sim aanvallen, snel zal de mummie z’n sarcofaag weer opzoeken wachtend op het volgende Simslachtoffer.

2- Als je Sim een hoge vaardigheid Atletisch of Oosterse vechtkunst beheerst kan het zijn dat je Sim wint van de mummie en zal de mummie in as verdwijnen, om vervolgens niet meer terug te komen.
3- Je Sim kinderen kun je ook op pad sturen om alles te verkennen, alleen zal de mummie wachten op wraak.

Als een mummie je Sim aanvalt en het niet lukt om de mummie te verslaan, kan je Sim bewusteloos raken of in het ergste geval vervloekt raken.

Is je Sim vervloekt dan krijgt je Sim de gemoedstoestand “De vloek van de mummie” en heeft je Sim maar een bepaalde tijd om zich te genezen van deze vloek, die anders wel eens dodelijk kan zijn en niet de leukste dood. Je Sim zal schreeuwen en verbranden en zijn/haar geest zal zwart zijn. De vloek kan je Sim op 3 manieren overwinnen;

1 – Ga op zoek naar de Sfinx en vraag om reiniging.

2 – Je kunt ook via de slangenkus van de vloek afkomen, door de “Mand van Slangenbezweerder” op de Markt van Al Simhara te kopen, en flink te oefenen.

3 – Ook kun je van de vloek afkomen door in de gezegende sarcofaag te slapen.

Zelf kan je Sim ook een mummie worden in De Sims3 Wereld Avonturen;

Als je Sim tombes gaat verkennen en op zoek gaat naar schatten, moet je Sim goed opletten. Dan kan hij/zij stukken vinden van de koningssarcofaag, bij een complete set (5 delen), kan je Sim een sarcofaag thuis in elkaar zetten, door erin te slapen kan je Sim een mummie worden. Als je Sim in een sarcofaag slaapt gaat zijn/haar vaardigheid atletisch in ieder geval vooruit.

Als je Sim een mummie is heeft hij/zij ook de voor en nadelen erbij, bij je Sim zullen de behoeftes veranderen, ook is vuur en water niet erg bevordelijk.

Zelf een mummie oproepen kan ook, de mummie zal zich bij het huishouden voegen.
Als je Sim éénmaal een sarcofaag heeft thuis, kun je er op klikken en heb je de optie “mummie oproepen”.
Het geheim is wel dat je Sim een complete collectie set preserveerpotjes moet bezitten.

Heb je nog vragen of opmerkingen dan kun je die kwijt in dit topic op ons forum.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *