Sims 3 Wereldavonturen: reviews op andere Nederlandse fansites

Wereld Avonturen is echt een leuke uitbreiding vooral als je van puzzelen houdt of weg bent van 1 van de drie landen. Mijn sims zullen vaak naar China en Egypte op vakantie gaan. Er zit echt zoveel in dat ik nog niet alles hebt ontdekt (waar zijn die mummies grrr LOL ) maar dat is het leuke ook gelijk van dit spel.
Zitten er ook nadelen aan? Ja, helaas duur het laden van en naar een vakantieland er lang, en de kapsels voor mannen maar dat zijn we inmiddels gewend

DMS2C

De Sims 3 Wereldavonturen is echt een spel voor echte sims fans. Maar ook mensen die nog niet zo bekend zijn met de sims kunnen zich reuzen vermaken in de sims 3 Wereldavonturen. De Sims 3 Wereldavonturen is echt een enorme uitbreiding voor je Sims. Veel dingen lijken sneller te laden of te werken in Wereldavonturen dan voorheen in De Sims 3.

Simlicious

Toch is het vreemd dat een uitbreiding met een heel specifiek thema als Wereldavonturen als allereerste uitbreiding voor de Sims 3 is uitgekomen. Ik denk dat veel fans nog een boel dingen missen in de Sims 3 (zoals bijvoorbeeld kunnen daten, of het weer) waar in deze uitbreiding nog geen aandacht aan is besteed. Aan de andere kant is het wel goed om te weten dat ze bij EA nog altijd nieuwe ideeën hebben voor uitbreidingen, en ook niet bang zijn om deze uit te werken, ook al willen de fans eigenlijk het liefst hun oude spel terug…

Simparool

Het spel draait vooral om avonturen, waardoor je Sims minder thuis verblijven, maar ook thuis kun je genieten van de Egyptische, Chinese en Franse items. Voor Sims-fans die niet van avonturen houden, is dit spel misschien minder leuk. Er zijn nieuwe bouwstijlen voor huizen, en er zijn veel voorwerpen om je kamers mee te pimpen. Geef je huizen in Sunset Valley en Riverview een make-over.

De Sims 3 Wereldavonturen krijgt een 8.7 van SimsPlanet2

Simsplanet 2

Pluspunten

– Het zijn mooiere en uniekere locatie’s dan Op Reis voor De Sims 2.
– Elke stad heeft zijn eigen mysterie’s die je kan ontdekken en ontrafelen.
– De bezoekers die er lopen zijn echt anders dan jouw sims uit Sunset Valley of Riverview.

Cijfer; 8.5

Smartsim

Ik heb werkelijk met verbazing zitten kijken naar De Sims 3 Wereldavonturen. De landen zijn zo perfect en grafisch geweldig mooi vormgegeven! En de nieuwe gameplay die de landen te bieden hebben zijn ook zeer vermakelijk!

Zelf was ik eerst sceptisch omdat ik zelf liever eerst een andere uitbreiding had gezien, maar ik moet nu mijn mening toch bijstellen. De Sims 3 Wereldavonturen is een geweldige toevoeging voor je Sims, en EA heeft echt geprobeerd (en met succes) om je het perfecte vakantiegevoel te bezorgen. Écht een aanrader!

The Sims 3 Hyves

Dit is niet hoe ik gewoonlijk een review schrijf. Maar dit is dan ook niet een gemiddeld uitbreidingspakket zoals we ze van De Sims 2 gewend waren. Dit pack voegt echt compleet nieuwe gameplay toe aan je spel, waardoor het onmogelijk is om alles uit te leggen na maar een paar uur spelen. Ik hoop dat je ik al genoeg heb verteld om je enthousiast te maken over deze game. Ik heb geprobeerd niet alles te vertellen over het spel, want dan zou het niet leuk meer zijn omdat er geen verrassingen meer in het spel zitten. Voordat ik het spel ging spelen, was ik helemaal niet zo enthousiast. Ikzelf had geen doel meer voor mijn hoofdfamilie in De Sims 3, omdat ze al zoveel belangrijke dingen hadden bereikt. Deze uitbreiding voegt een hele nieuwe wereld toe voor mijn Sims, nou ja, 3 werelden eigenlijk!

Simsnetwerk

Vele mensen denken dat deze game helemaal hetzelfde is als De Sims 2 Op Reis maar dat is NIET zo want: in De Sims 2 Op Reis kunnen je sims rustig op vakantie gaan om lekker te ontspannen. In De Sims 3 Wereldavonturen kan je op avontuur gaan in Frankrijk, China en Egypte waar je allemaal tombes kan verkennen en veel meer en dat alles lees je hier !!!

World of the Sims

3 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *