Verwarring over titel eerste Stuff Pack voor Sims 3

De afgelopen tijd zijn er heel wat titels voorbij gekomen voor de eerste Stuff Pack voor Sims 3, we hebben er uitgebreid over bericht.

Gisteren heeft de EA UK site nog informatie online gezet over Sims 3 Design en Hi-Tech Stuff en vandaag meldt Simway dat volgens Gamestop de Amerikaanse versie weer anders gaat heten en wel Sims 3 High – End Loft Stuff.

Enfin: 1 ding is zeker: Februari 2010 krijgen we een Stuff Pack en wat er allemaal in komt lees je vanzelf hier op Sims 3 Nieuws of op ons Sims 3 Design en Hi-Tech Stuff (SP1) forum.

9 reacties

  1. Het gebeurt wel eens vaker dat Amerikaanse versies van games andere titels of covers krijgen. Vooral bij Wii- en DS-games gebeurt dat vaak.

  2. Ach we zien wel: Nederlandse naam blijft belangrijkste en die is er nog niet 😉 ‘Loft’ zal er in ieder geval niet in voor komen: erg weinig NL mensen begrijpen wat daar mee bedoeld wordt.

    1. weet je het NL forum is echt vreselijk: zat er net te kijken en de berichten over de patches (de gepinde dus) zie ik niet meer. het is net of sommige dingen pas online te zien zijn (voor mij) dagen nadat ze gepost zijn of later weer verdwijnen: echt niet te volgen daar het nieuws 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *