Hiki leeft Klimaat Neutraal in Sims 3 … en jij?

We weten allemaal dat het niet goed gaat met Moeder Aarde en Kopenhagen heeft ook niet veel opgeleverd. Maar hoe kunnen jouw Sims een bijdrage leveren aan een beter milieu en een schoner klimaat voor de komende generaties?

Alles wat je Sims doen heeft namelijk gevolgen voor het milieu en in deze Klimaat Neutraal guide voor Sims 3 geeft Hiki je wat tips. Je Sims hoeven ze niet allemaal op te volgen: het moet allemaal wel een beetje leuk en leefbaar blijven. Helemaal Klimaat Neutraal leven is namelijk in De Sims 3 onmogelijk: zonder electriciteit en ijskast en carpool kom je niet ver. Maar elk beetje helpt!

Heb jij nog tips voor bewuster leven in Sims 3 meldt ze dan: de bruikbare tips worden dan toegevoegd aan de guide!

Hiki leeft Klimaat Neutraal in Sims 3 … en jij?

De guide is een onderdeel van het S3N Lab en wordt gesponsord door het Siministerie van Groene Vingers.

14 reacties

 1. Goed gedaan Hiki. Maar kun je me uitleggen hoe dat met douchen en een bad zit? Ik dacht altijd, dat douchen minder water neemt dan in bad gaan. Maar omdat de rest zo goed in elkaar zit, zal dit ook wel kloppen.

  1. De meningen daarover verschillen nogal. Maar in bad gaan is ook goed voor het ‘onthaasten’ zeg maar meer relaxend. Ben alleen vergeten erbij te zetten dat een bad eendje wel mag: het is weliswaar van plastic en niet best voor het milieu maar gewoon TE leuk om er geen te hebben 😉 Ik hoop echt dat windmolen en zonnepanelen en compost bak terug komen. Of geeft het Sims Team niks om het mileu? 😛

 2. Nouja in een douch gebruik je heel veel water elke keer opnieuw en in bad gebruik je veel water, maar gebruik je het maar voor één keer. Helemaal zuinig is als je het badwater laat staan voor de volgende Sim ;p.

  Maar Hiki! Prima guide, mooi om te lezen en mijn Sims zijn volgens mij wel eco-zuinig hoor! Ik houd van knusse Sims huizen en de tv, vaatwasmachine, vuildrukkermachine zijn ook veels te duur voor me Sims ;d.

  1. Jammer ook dat er niet meer sims tegelijk in bad kunnen: leuke plek voor O Ja, 😉 scheelt veel water en desnoods kun je, als je Sim niet te vies is, een week lang baden in hetzelfde water. :-O

 3. Wacht eens even. Bij Riverview zit toch zo’n windmolen? Die kunnen de sims volgens mij prima gebruiken als hun eigen energiecentrale. 🙂

 4. O ja: dat is waar dus Riverview is betere buurt dan! en zit in Creeer een Wereld ook geen windmolen of mileu betere dingen? Heb de tool nog steeds niet geinstalleerd :@

  1. Ben blij dat jullie het leuk vinden: was er beetje onzeker over maar team vond het wel leuk idee dus maar uitgewerkt. Maar jullie zijn belangrijker wat dat betreft. thanks :thumbsup: Wil iemand Hiki en huisje nog hebben? kan het wel effe op het forum zetten als bijlage.

  1. Ja dat is ook wel een goeie alleen zijn er niet erg veel recepten voor vegetariers vandaar dat de meeste van mijn Sims dat niet zijn. Lekkere lendenbiefstuk gaat er wel in 😀

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *