Sims 3 Creëren alleen in Nederland en België niet in de winkels

Wij konden een paar dagen geleden dit nieuws als eerste brengen maar EA Nederland heeft nog even een aanvulling gestuurd op het bericht dat de tweede tool voor Sims 3 niet te koop zal zijn in Nederlandse en Belgische winkels.

Beste fansites,

Aangezien er nogal wat onduidelijkheid lijkt te zijn over de tool De Sims 3 Sim Creëren wil ik hierbij enige toelichting geven.

De Sims 3 Sim Creëren is vooral bedoeld voor mensen die benieuwd zijn naar De Sims 3 en met CaS alvast een voorproefje kunnen krijgen. In Nederland en België is CaS exlcusief verkrijgbaar via EA Store en krijg je het aankoopbedrag van CaS terug wanneer je na dit voorproefje de volledige versie van De Sims 3 via de EA Store besluit te kopen.

De beslissing om CaS alleen via EA Store aan te bieden is een lokale beslissing, in andere landen ligt de game mogelijk wel in de winkels. Voor huidige spelers zal CaS weinig extra’s bieden. Ik heb helaas geen inzicht in eventuele verschillen tussen CaS als losse game en de CaS zoals deze verwerkt zit in De Sims 3.

De Sims 3™ Sim Creëren is vanaf 4 februari beschikbaar.

Groetjes, Anita – Community Manager EA Nederland.

Ik vraag me wel af waarom deze beslissing is genomen: logistieke problemen? bezuinigingen?
Erg jammer dit: dus dat wordt bestellen op Amazon DE of Amazon UK.

13 reacties

 1. Ik zal in ieder geval ook bol.com in de gaten houden: vaak hebben zij ook de Franse Versie van Sims spelen dus wie weet deze ook????

 2. Jullie doen allemaal zo moeilyk, waarom zou het in de winkel moeten liggen? Daar verdient EA helemaal niks aan & het is hetzelfde als CAS dus eigenlyk geld verspiling ?

 3. @Tja:
  Voor de mensen die de sims3 al hebben en de sims3 creëren gaan aanschaffen, doen dit alleen maar voor de verzameling. Zo ik ook.

 4. Ik was toch niet van plan om dit te gaan kopen. Misschien een idee voor de volgende poll: ga je sims creeren kopen om te installeren of alleen voor een verzameling 😀

 5. Hoi!

  nou ik koop hem niet hoor.
  Voor dat geld koop ik dan wel weer een leuke set meubels oid via de site, kan nu weer downloaden 😉
  het is dus gewoon CAS buiten het spel? of kun je ook bijv. helemaal nieuwe kapsels maken via mods of zo?

  1. Denk niet dat je meer kan dan de ingame CAS: maar dat zal woensdag of donderdag wel snel duidelijk worden als hij internationaal gereleased wordt.

 6. we wachten af. Koop in ieder geval wel het andere uitbreidingsset.
  Ben benieuwt wanneer er een aanvulling komt op het thema kastelen qua kleding. we hebben al de kasteelbouwkit en de meubels, maar nog geen ridderkleding hehehe

 7. nee, erg jammer, ben razend benieuwt!,Wat moet ik me nou toch voorstellen bij de sims slaan terug? Ze weten het zo wel spannend te houden hehehe 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *