Sims 3 Serial Grabber geupdate voor Sims 3 Luxe

Ben je het serienummer kwijt van een van je Sims 3 games? Is het boekje met het serienummer opgegeten door de hond of heeft je kleine broertje het boekje ‘per ongeluk’ versnipperd voor gebruik in zijn hamster kooi?

Geen paniek: de Serial Grabber die Infinite Sims heeft gemaakt is geüpdatet voor Sims 3 Luxe en zoekt het serienummer op in de verborgen bestanden op je harde schijf en in no time kun je die weer gebruiken voor het opnieuw installeren of registreren van je spel.

Let wel op: de Serial Grabber geeft geen serienummers voor illegale Sims games: het zoekt alleen de serienummer van legale Sims games die je al eens eerder op je computer hebt gezet. Zie verder ook dit bericht op onze site.

| Sims 3 Serial Grabber – Update 1.2.2 |

3 reacties

  1. kan iemand mij aub helpen de hond heeft de installatie code van sims 3 luxe accesoires opgegeten en ik hoop nu dat iemand mij kan helpen aan een andere code

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *