Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Hacks & Mods

De Sims 3 serienummer kwijt?

Infinite Sims heeft de De Sims 3 Serial Grabber weer online gezet. Met deze tool kun je op je computer de serienummers terug vinden mocht je die kwijt zijn. De tool genereerd dus geen serienummers voor illegale downloads van de game maar zoekt het serienummer op wat je ooit hebt ingevoerd van legale versies.

We hadden Infinite Sims gevraagd om deze tool weer online te zetten omdat we regelmatig vragen krijgen van mensen die hun boekje kwijt zijn.

| Infinite Sims: Serial Grabber 1.6 |

58 gedachtes over “De Sims 3 serienummer kwijt?”

 1. Arjan

  Hallo,

  Mijn computer is gecrashed geweesd en toen heb ik the sims 3 opnieuw geinstalleerd , maar nu kan ik mijn spullen niet meer downloaden naar het spel toe .. misschien kunt u mij helpen ?

  Gr Arjan

 2. Spiderlady

  ^^ Ik hoop dat ik hier wel succes mee heb. Ik heb reeds 3 weken geleden EA gevraagd om mij het serienummer toe te sturen van ambities,aangezien ik dat boekje kwijt ben,maar tot nu toe helemaal niets…terwijl er dan gezegd wordt: het kan een paar dagen duren, tuurlijk EA…

 3. bloos6

  Waarom allemaal moeilijk doen met mailtjes als je het ook zelf op kunt zoeken in je pc zonder die grabber.

  Typ via start *REGEDIT* in dan kom je in je register
  Klik op de map HKEY_LOCAL_MACHIEN
  Dan op de map SOFTWARE
  (bij mij staat dan de map WOW6432Node maar ik heb vista 64 bit Dus geen idee of het bij anderen anders is )
  Maar als je de map opent zie je vanzelf ergens ELECTRONIC ATRS staan
  Klik die map ook weer open en er staat een map
  SIMS
  Je ziet dan de spellen die je hebt geinstaleerd.
  Klik op de map SIMS3 en dan op de map ERGC
  Nu zie je daar een nummer zonder streepjes.DAT IS JE SERIENUMMER
  Als je wereldavondturen ook hebt dan zie je die map ook staan
  En klik je ook weer op ERGC
  Nu kun je de nummers opschrijven en zorgen dat je ze NIET kwijt raakt πŸ˜€

  VERANDER NIKS IN JE REGISTER WANT DAT KAN RAMPZZALIGE GEVOLGEN HEBBEN
  Heb je je nummers genoteerd dan kun je op het kruisje klikken.

 4. jamie

  ik ben een meisje van 12 en begrijp het niet ik speel al vanaf ik 6 was samen met mijn moeder de sims ….. weird niet??? maar ja daar praat ik niet voor, ik heb een tijdje geleden de sims 3 spelletjes gedownload maar elke keer als ik de spellen wou opstarten stopte ik de spellen erin en toe zij de pc ja je moet die en die cd erin stoppen als ik dat deed zei die weer wat anders en toen was ik het zat ik heb het toen maar gelaten…. een maand of twee later ( dat is nu) probeer ik het weer krijg weer het zelfde verhaal en heb alle sims 3 spelletjes van mijn pc afgegooid :@ nu heb ik alle spelletjes er weer opgezet en als laatste de sims buitenleven maar ik ben het boekje kwijt en ik weet niet wat ik moet doen… ik wil het spel heel graag spelen maar ja dat lukt niet als je het boekje kwijt bent…. maar ja ik ben 12 dus doe niet boos dank u doeggg…..

  1. Hikari-desu

   ik begreep eerlijk gezegd niet veel van je verhaal, maar met deze tool kun je dus de serienummers van je spel terugkrijgen, wat erg handig is als je je boekje kwijt bent. Het werkt alleen als je je spel legaal hebt gekocht. Als je hem illegaal hebt gedownload werkt het dus niet. πŸ˜‰

 5. melly

  hoiii paar maanden geleden had ik sims 3 gekocht πŸ˜€ en nam het mee naar mijn vader en ging instaleren πŸ™ en toen ben ik mijn sere code kwijt geraakt en nu heb ik geen acoouent op de sims site en heeft mijn vader d sims verwijderd! wat moet ik nu doen ik wil graag mijn code

 6. yaltje

  ik eb al heel veel sms maar toen ging mijn pc kapot en kocht ik ene nieuwe en ik wou sims spelen maar ik ben mijn seriecode kwijd kan mij aub iemand zeggen wat ik nu oet doen moet ik trg naar de winkel om te vragen of ene nieuwe kopen of iets anders pleas ik heb hulp nodig!!!!!!!

 7. lovesims

  ik ben mijn boekje van beestenbende kwijt..
  kan m nou niet meer spelen wat moet ik nu doen kan iemand mij helpen? dat zou ik heel erg leuk vinden. alvast bedankt
  xxx

 8. naomi van den broek

  ik ben mijn serienummer kwijt ik heb die wel gekregen maar ik weet niet waar die is overal gezocht huis opzekop gezet maar nergens en die site doet het ook niet

 9. marla

  ik ben mijn boekeje kwijt ik heb het niet geinstaleert dus het adviees van bloos6 heeft toch geen nut maar toch bedankt meldt plaes eeen idee dankje

 10. verzotopsimsje

  hey, ik ben verzot op sims piraten en adel maar op vreemde wijze is mijn spel eraf ik wil het terug instaleren maar mijn boekje met mijn code is weg hellep!!!! wat moet ik doen

  1. miran

   je klikt met je muis op de link in bovenstaande reactie van Ansjj2 en dan krijg je meteen het telefoonnummer. Die bel je dan voor hulp.

 11. Esther

  ik heb de originele sims3 gekocht en ben het boekje kwijt geraakt. de link bovenin doet het niet, kan je gewoon een andere serienummer gebruiken om het spel te kunnen downloaden?

  1. hiki

   zie de reactie van Ansjj2 hierboven met de contact gegevens van EA Benelux. Effe bellen en je hebt zo een nieuw serienummer πŸ™‚

 12. dewi

  ik ben mijn sierie nummer kwijt geraakt.
  nu kan ik de sims 3 niet meer instaleren.
  mijn dochtertje is heel verdrietig kun mij en mijn dochtertje helpen.

  help ons alstublieft dewi

 13. stacy

  HELP, ik wil heel graag sims op mijn computer spelen maar ik ben mijn handleidingen kwijt. 1 daarvan heb ik nog nooit geinstaleerd op mijn laptop. Help me

 14. Romy

  ik ben mijn sims 3 na middernacht serie code kwijt dus nu kan ik het niet meer spelen. weet iemand meschien een website waar je het op kan vragen ?

 15. Sander V

  Er zat geen serienummer bij mijn sims 3 Beestenbende. Nu heb ik dus geen dierenwinkel. Hoe kan ik hier toch aan komen? De download bovenaan deze pagina doet het namelijk niet..
  Gr. Sander

 16. LoveSims3xx

  heyyyyy
  ik dwnloadde sims ensoo, maa ik kan het spelopstarten , maar dat krijg ik ee schermpje dat ik geen legale disc heb wa moet ik doeeeeennn :(:( HELP DANKJE X

 17. Gea

  Hooi ik ben gea en ik ongeveer 1 maand geleden de sim 3 showtime gekocht alles deet het prima maar ik kon me sims op tournee sturen maar toen ik een aanmeld fomelier wou starten had ik alles gedaan enzo maar doen ik op klaar klikte stond er sirienummer klopt niet terwijl ik het spel nieuw in de winkel heb gekocht ds weet iemand wat ik moet doen groeten gea

 18. Guppie

  Ik zal je erop wijzen dat het praten over illegale dingen niet illegaal is, het is pas illegaal als je links geeft etc. , daarom zeg ik ook ‘goed googelelen’. πŸ˜‰

 19. Noaa14

  Ik kan die link niet openen?

  ; (
  Baaaleeeeen !
  Ik heb de sims 3 showtime gekocht maar ik kan hem niet downloaden omdat ik sims 3 dinges nodig heb, en die heb ik ooit gedownload en speelde vaak maar toen deed ie het niet meer dus verwijderde ik hem en wou hem opnieuw downloaden maar ik ben dat doosje kwijt , sniksnik..

 20. Meike

  Hooi, Ik heb de Sims3 buitenleven accessoires dus een keer geΓ―nstalleerd alleen nu ben ik dus die cdrom kwijt. Is er iets waarmee je de Sims3 kan spelen zonder die buitenleven accessoires? (Ik heb wel gewoon het basispakket van de Sims3)
  Heel graag hulp.
  xxx Meike

 21. desims2

  Je kunt de sims 3 buitenleven verwijderen. wat je ook kunt doen is kijken op deze website van Tarac, hele goeie tips over hoe je zonder cd kunt spelen http://www.tarac.nl/NoCD/sims3.html

  dit gebruik ik zelf. PowerISO is een programma dat je pc laat denken dat de cd erin zit. Dit is allemaal te downloaden op Tarac.nl

 22. Selinay

  Hoii! Ik heb mijn sims al jaren lang, en kom er eigenlijk nu pas achter dat er ook een sims 3 store is, nu ben ik wel geregistreerd, alleen ze zeggen dat mijn seriecode niet klopt, ik heb mijn seriecode nog nooit ergens voor gebruikt, en mijn sims gewoon legaal uit de winkel gekocht, ik begrijp dit niet.
  Kunnen jullie me helpen?
  Mvg, Selinay.

Reacties zijn gesloten.