Dutch Charts top 10 – week 51

Zoals als elke week heeft Dutch Charts de verkoopcijfers voor games weer online gezet. Aangezien De Sims 3 (en uitbreidingen) voor computer en console te koop is draait het om meerdere lijstjes.

In de algemene lijst staat nog steeds geen De Sims 3 spel momenteel. In de PC-lijst staat Na Middernacht nog steeds op nummer 4. De Sims 3 basis-spel staat nog steeds op nummer 3, en De Sims 3 Ambities is gestegen van nummer 10 naar nummer 9. Verder staan er geen De Sims 3 spellen in het PC-rijtje.

Accessoires pakketten (als De Sims 3 Luxe- en De Sims 3 Supersnelle Accessoires) staan nooit in deze Dutch Charts top 10 lijstjes.

De Sims 3 voor Playstation 3 is gestegen van nummer 9 naar nummer 7 in het Playstation 3 rijtje. De Sims 3 voor Xbox360 is nog steeds niet teruggekomen in het Xbox360 rijtje. De Sims 3 voor Nintendo DS is gestegen van nummer 10 naar nummer 3. De Sims 3 voor Nintendo Wii is nog steeds niet terug gekeerd.

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

1 reactie

  1. luister ik ben levi billen gta6yew ik vind het wel leuk dat er over mij gebabbelt word en dat mijn playstation acount gta6yew is maar geef de andere spelers ook een kans daarom wil ik hiki ook in de spotlicht

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *