EA Persbericht over De Sims 3 Ambities

EA Nederland heeft gisteren een aantal persberichten online gezet of verstuurd, zo hebben wij een persbericht ontvangen bedoeld voor fansites, is er op de EA NL site een uitgebreidere aankondiging online gezet en onderstaand persbericht is weer naar Nederlandse gamesites gegaan:

Het EA Play Label van Electronic Arts kondigde vandaag aan dat het uitbreidingspakket De Sims 3: Ambities op dit moment ontwikkeld wordt en in juni 2010 gelanceerd zal worden. In het tweede uitbreidingspakket voor De Sims 3, de meest verkochte PC-game van 2009, De Sims 3 Ambities, kunnen spelers hun Sims nieuwe paden laten inslaan en kennis laten maken met nieuwe carrières, waardoor de levens van hun Sims en de algemene beleving van de game en de buurt er anders uit zullen komen te zien.

De speler kan de Sim die aan het werk is direct besturen en bepalen hoe Sims hun dagen door moeten brengen. Als arts moeten je Sims klaar staan om visites af te leggen en levens te redden tijdens noodgevallen. Je kunt ook voor het alternatieve pad kiezen en je Sim experimentele medicijnen op patiënten uit laten testen.

Als lid van de brandweer zul je branden moeten blussen, of met een bijl puin weg moeten hakken om andere Sims te bevrijden. Probeer zaken op te lossen als privédetective terwijl je bronnen ervan overtuigt om geheimen met je te delen. Dat kan ook kwaadschiks; oefen in een donker steegje druk uit op overtreders om aan de juiste informatie te komen.

| EA kondigt uitbreiding de Sims 3: Ambities aan |

3 reacties

  1. Als ik het goed begrijp verdwijnen de rabbitholes dan en kun je je sim op dat moment net zo besturen als je dat gewoonlijk ook thuis en in de rest van de stad kunt, toch?
    Ik hoop wel dat zoiets optioneel is. Wanneer ik een familie heb van minstens 5 personen, zoals bijv. 2 ouders en 3 kinderen, dan zou ik dag in dag uit overal op moeten letten en overal heen moeten gaan. Switchen tussen werk, de stad en thuis. Irritant, want mijn computer wil nog wel eens sloom doen als ik tussen twee plekken in het spel wil switchen. Dat, en soms vind ik het wel prettig om gewoon van mijn sims af te zijn als ze naar hun werk gaan, even iemand minder om voor te zorgen en op te letten.

  2. wow jullie worden beroemd kijk maar eens: Sims 3 Nieuws has picked up an important piece of information about the next expansion pack. As we all know, two listings have been confirmed about the rumored The Sims 3 Hobbies & Professions expansion pack. We now have a third confirmation, except this time, the name is now The Sims 3: Ambitions.
    ik heb het van deze site http://sims.wikia.com/wiki/The_Sims_Wiki

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *