Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws

Leuke links voor een saaie zondag

Elke zondag brengt S3N jullie 6 van de leukste of interessantste nieuwtjes & berichtjes van de afgelopen week op onze site en ons forum.

Je zondag wordt dan vast ietsjes minder saai!

11 gedachtes over “Leuke links voor een saaie zondag”

  1. simsmodel

    Bah, het is nog een saaie zondag, helemaal geen interessant nieuws. Misschien ga ik vanavond mijn eerste dagboek online zetten ‘de misdadigers op de loop’ met de hoofdpersoon Dick Overloop die bij de politie werkt. Hij moet een aanslag op de familie Van de Kerkhof voorkomen. Gaat het hem lukken? Of gaat er iemand snuevelen? Volg het als je het wil weten! Dus, misschien vanavond nog een beetje lees plezier. De eerste update is al wel lang vergeleken met andere. Maar nog veel succes met deze zondag! xd

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>