S3N Downloads: nieuw S3N kantoor!

Bij een jarige site hoort natuurlijk een nieuw kantoor en wat voor kantoor.

In dit riante kantoor heeft elk S3N teamlid een eigen stekkie en hebben we ruimte genoeg om gezellig te kletsen met elkaar en te borrelen na werktijd. En het hele kantoor hangt en staat natuurlijk vol met veel van de downloads die we de afgelopen tijd voor onze forumleden hebben gemaakt. We hebben zelfs wat nieuwe downloads erin gezet zoals de naam Sims 3 Nieuws in neon letters op de voorgevel!!

En, een leuke plus, het S3N is ook te gebruiken als Rabbithole dus wie weet zien we je daar straks wel?

Zin in een rondleiding? Ga dan naar ons feestelijke S3N kantoor topic.

| S3N Downloads: nieuw S3N kantoor! |

For our English guests: All the downloads we make are only available to members of our forum.

Making a forum account might be difficult if you do not speak Dutch (Dutch is a strange language). Therefore we made a guide on how to register yourself to our forum. Do not forget to change the board to English when you register. You can find that guide in this post.