Officieel Sims 3 Ambities hoesje

April 2010: dit is een oud bericht.
Wil je het laatste nieuws over De Sims 3 Ambties weten ga dan naar ons De Sims 3: Ambities (EP2) pagina of De Sims 3: Ambities (EP2) forum.

EA Nederland heeft de officiële hoes voor Sims 3 Ambities onthuld! Wat vinden we ervan?

15 reacties

  1. Het is inderdaad geen super verrassing na de trailer. Ik vind het er wel mooi uit zien en ze zullen denk ik nu ook niet meer afwijken van de plumbob vormen die ze de hele tijd gebruiken voor de plaatjes.

  2. Leuk, dat ze deze kant op gaan met de voorkanten. Leuker dan de sims 2 voorkanten eigenlijk :D. Ik ben zo benieuwd naar de nieuwe spullen 😀

  3. sim guru nita heeft het volgende bericht op het s3forum agtergelaten:
    Ik kan me nog goed herinneren dat het volgen van je Sims als ze naar hun werk gaan één van de meest gevraagde features was ten tijde van De Sims 2. Ik denk dat dit uitbreidingspakket juist heel erg geinspireerd is op wat Sims fans graag willen zien. zou dit nou betekenen dat de rabbitholes weg gaan?

  4. Astebest, wat jij daar post van Nita is iets dat mij ook al door het hoofd ging. Iedereen roept al een tijdje dat ze hopen, dat met ‘Ambities de rabbitholes verdwijnen; dat je je sims op het werk kunt volgen. Maar nu beginnen anderen te zuchten, dat je dan wel erg druk bent met het hele dagen volgen van je simmetjes. Blijkbaar is het toch wel moeilijk om het iedereen naar de zin te maken 😀

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *