Help EA en verdien vette goodies

Wil jij Electronic Arts helpen?

Binnen EA Benelux wordt een onderzoek uitgevoerd naar de structuur van de website en hoe gebruikersvriendelijk deze is voor jullie. Hierbij heeft EA jouw hulp nodig! Het feit dat je ons helpt waarderen wij natuurlijk enorm en zullen wij belonen met een rondleiding door het bedrijf en een aantal vette goodies!!

Hoe kan je ons helpen?

Door op afspraak langs te komen bij EA Nederland (Amsterdam) en een aantal usability testen uit te voeren. Met usability testen wordt bedoeld hoe jij navigeert door de website en welke keuzes er worden gemaakt bij het navigeren. Na het testen zal er een kort interview worden afgenomen over de tests en keuzes die jij hebt gemaakt. Hierin is jouw mening het belangrijkst!

De informatie zal worden verwerkt in het content usability onderzoek. De resultaten hiervan zullen leiden tot een betere gebruikerservaring van de website voor de gebruikers (voor jou dus!).

| Content usability research |

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws Getagged

16 reacties

 1. “Door op afspraak langs te komen bij EA Nederland (Amsterdam)”…woon in Groningen…snif…betalen zij de benzine of treinkaartje?
  @Hiki, woon jij er niet een beetje bij in de buurt πŸ˜‰

  1. Ja een beetje in de buurt wel maar ik ‘ken’ het EA kantoor wel en testen heb ik weinig zin in eigenlijk πŸ˜‰ Over reiskosten staat er niks maar dat kun je natuurlijk navragen.

 2. Ze zoeken eigenlijk juist technofoben. Of ik denk dat dat de beste kandidaten zijn, aangezien het gros die de site bezoeken technofoob neigingen heeft πŸ˜‰

 3. En wat ook meespeelt: ik heb al zat goodies en met de temmeeting zag ik veel teamleden erg jaloers kijken. Bij een volgende meeting wil ik niet nog meer jaloerse blikken LOL

 4. xD Maar EA heeft meer games als De Sims (zou je niet denken misschien) dus de kans dat je Sims goodies krijgt is niet bijzonder groot, maar wel aanwezig natuurlijk πŸ˜€

 5. Haha, nou het is mij wat te ver weg. Ik woon op het platteland. xD (Overijssel). Maar ja, ik ben ook nog maar 14. Dat wordt niet wat. En ik zit eigenlijk NOOIT op de site van EA.

 6. Mij te ver om even te laten zien hoe ik gelijk naar het forum ga πŸ˜‰
  Oh ja eens per week struinde ik ook in de store op zoek naar gratis spulletjes.Maar sinds het hier word aangegeven struin ik niet meer maar ga er direct naar toe hehehehe

  Maar !!! een ritje met de S3N bus klinkt natuurlijk wel erg aanlokkelijk πŸ˜€

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *