Je kunt gewoon niet zonder!

Help EA en verdien vette goodies

Wil jij Electronic Arts helpen?

Binnen EA Benelux wordt een onderzoek uitgevoerd naar de structuur van de website en hoe gebruikersvriendelijk deze is voor jullie. Hierbij heeft EA jouw hulp nodig! Het feit dat je ons helpt waarderen wij natuurlijk enorm en zullen wij belonen met een rondleiding door het bedrijf en een aantal vette goodies!!

Hoe kan je ons helpen?

Door op afspraak langs te komen bij EA Nederland (Amsterdam) en een aantal usability testen uit te voeren. Met usability testen wordt bedoeld hoe jij navigeert door de website en welke keuzes er worden gemaakt bij het navigeren. Na het testen zal er een kort interview worden afgenomen over de tests en keuzes die jij hebt gemaakt. Hierin is jouw mening het belangrijkst!

De informatie zal worden verwerkt in het content usability onderzoek. De resultaten hiervan zullen leiden tot een betere gebruikerservaring van de website voor de gebruikers (voor jou dus!).

| Content usability research |

16 gedachtes over “Help EA en verdien vette goodies”

 1. Spiderlady13

  “Door op afspraak langs te komen bij EA Nederland (Amsterdam)”…woon in Groningen…snif…betalen zij de benzine of treinkaartje?
  @Hiki, woon jij er niet een beetje bij in de buurt šŸ˜‰

  1. hiki

   Ja een beetje in de buurt wel maar ik ‘ken’ het EA kantoor wel en testen heb ik weinig zin in eigenlijk šŸ˜‰ Over reiskosten staat er niks maar dat kun je natuurlijk navragen.

 2. simsmodel

  Haha, nou het is mij wat te ver weg. Ik woon op het platteland. xD (Overijssel). Maar ja, ik ben ook nog maar 14. Dat wordt niet wat. En ik zit eigenlijk NOOIT op de site van EA.

 3. bloos6

  Mij te ver om even te laten zien hoe ik gelijk naar het forum ga šŸ˜‰
  Oh ja eens per week struinde ik ook in de store op zoek naar gratis spulletjes.Maar sinds het hier word aangegeven struin ik niet meer maar ga er direct naar toe hehehehe

  Maar !!! een ritje met de S3N bus klinkt natuurlijk wel erg aanlokkelijk šŸ˜€

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>