Je kunt gewoon niet zonder!

Leuke links voor een saaie zondag

Elke zondag brengt S3N jullie wat van de leukste of interessantste nieuwtjes & berichtjes van de afgelopen week op onze site en ons forum.
Je zondag wordt dan vast ietsjes minder saai.
Maar hier op S3N is het eigenlijk nooit saai!

2 gedachtes over “Leuke links voor een saaie zondag”

  1. hiki

    Ik sta op als ik wakker wordt en gebruik nooit een wekker. En gisteravond was ik zo moe dat ik om 23.00 al sliep 😛 Dus erg vroeg op: wel lekker zo een lange dag voor me want vandaag staat er 1 groot woord in mijn agenda; SIMMEN!

    (eindelijk weer eens tijd ervoor) 😛

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>