EA Nederland: De Sims 3 komt naar de consoles en handhelds!

De Sims 3 voor Xbox 360 en PlayStation 3

Creëer Sims met unieke karakters, breng hun wensen in vervulling en bestuur hun levens in een levendige buurt. Speel splinternieuwe Karmakrachten vrij en laat ze los op je Sims: help je Sims om te scoren, zegen hen met ultieme schoonheid of maak hen het leven zuur door ze als eeuwige mislukkeling te bestempelen. Denk wel goed na voor je deze krachten gebruikt, want de effecten kunnen buitengewoon verrassend zijn! Ontwerp het droomhuis van je Sim en deel je creaties met anderen. Terwijl je je Sims door het leven heen loodst kun je uitdagingen volbrengen waarmee je aanvullende voorwerpen, uitbreidingen voor de stad en nieuwe gebouwen en monumenten kunt vrijspelen. Je kunt voor de allereerste keer materiaal uploaden en downloaden via XBLA en PSN, zoals meubels, huizen, creaties van spelers en meer!

KENMERKEN

Creëer alle denkbare Sims en geef hen unieke karakters! Bepaal het uiterlijk van je Sims tot in het kleinste detail en creëer miljoenen verschillende karakters. Creëer Sims die vals, romantisch, paranoïde of kleptomaan zijn of verzin je eigen combinatie van verschillende eigenschappen.

Bouwen en aanpassen! Bouw het ultieme droomhuis van je Sims, verbeter hun stad met allerlei extra bouwmogelijkheden en nog veel meer.

Speel totaal nieuwe Karmakrachten vrij. Jij hebt het volledige gezag over je Sims en kunt hen alle welvaart, schoonheid en liefde gunnen, of hen alles met één druk op de knop weer afnemen.

Neem het lot van je Sims zelf in handen. Bepaal zelf het lot van je Sims door hun wensen te vervullen, of hun dromen in rook op wilt laten gaan. Zullen je Sims rocksterren, wereldleiders of meesterdieven worden? De keuze is aan jou.

Bouwen en materiaal online delen! Maak verbinding met anderen via XBLA en PSN om je creaties online te delen en materiaal van andere spelers over de hele wereld te downloaden.

Voltooi uitdagingen om beloningen te verdienen. Ga uitdagingen aan op korte en lange termijn en verdien beloningen en onderscheidingen. Deel je prestaties met je vrienden via Facebook.

De Sims 3 voor Nintendo Wii

Creëer Sims met unieke karakters, breng hun wensen in vervulling en bestuur hun levens in een levendige buurt die je aan kunt passen. Zo kun je bijvoorbeeld je perfecte strandhuis ontwerpen. Speel splinternieuwe Karmakrachten vrij en laat ze los op je Sims: help je Sims om te scoren met de “liefdezoeker”, zegen hen met de “leeftijdsbepaler” of maak hen het leven zuur met een “ontvoering door buitenaardse wezens”. Denk wel goed na voor je deze krachten gebruikt, want de gevolgen zijn soms niet te overzien! Terwijl je je Sims door het leven heen loodst kun je uitdagingen volbrengen waarmee je aanvullende voorwerpen en nieuwe gebouwen en monumenten kunt vrijspelen. Speel voor de allereerste keer samen met een vriend of vriendin in de coöperatieve modus en ervaar hoe leuk het is om zij aan zij te spelen, of neem het op tegen drie vrienden in het spel ‘Levensmomenten’.

KENMERKEN

Creëer alle denkbare Sims en geef hen unieke karakters! Bepaal het uiterlijk en de persoonlijkheid van je Sims tot in het kleinste detail. Creëer Sims die vals, romantisch, paranoïde of kleptomaan zijn of verzin je eigen combinatie van verschillende eigenschappen.

Neem het lot van je Sims zelf in handen. Bepaal zelf het lot van je Sims door hun wensen te vervullen, of hun dromen in rook op te laten gaan. Zullen je Sims rocksterren, wereldleiders of meesterdieven worden? De keuze is aan jou.

Speel totaal nieuwe Karmakrachten vrij. Voer het ultieme gezag over je Sims, bepaal het weer, bestuur Magere Hein en nog veel meer!

Speel De Sims met vrienden! Speel samen met een vriend of vriendin in de nieuwe coöperatieve modus. Een tweede speler kan als kabouter mee spelen en op een leuke manier Sims helpen, of hinderen. Je kunt ook met maximaal vier spelers het nieuwe spel ‘Levensmomenten’ spelen. Ga een weddenschap aan over de belangrijkste momenten om punten en beloningen te verdienen.

Nieuw materiaal! Beleef plezier in een nieuwe kuststad met nieuwe bewoners, karaktereigenschappen, carrières, weersomstandigheden en exclusieve levenswensen voor op de Wii.

De Sims 3 voor Nintendo DS

Ervaar voor de allereerste keer een complete levenssimulatie op een handheld! Creëer Sims met unieke karakters, breng hun wensen in vervulling en bestuur hun levens in een levendige buurt. Speel splinternieuwe Karmakrachten vrij en laat ze los op je Sims: help je Sim om te scoren met de kracht van “rappe romantiek”, zegen hen met “ultieme schoonheid” of vervloek hen met de “vijandvervaardiger”. Denk wel goed na voor je deze krachten gebruikt, want de gevolgen zijn soms niet te overzien! Terwijl je je Sims door het leven heen loodst kun je kansen aangrijpen en deze tot een goed einde brengen om aanvullende voorwerpen en verbeteringen voor je stad te vrij te spelen. Tover je handheld om in de ultieme levenssimulator!

KENMERKEN

Voor de eerste keer de complete levenscyclus van een Sim op de NDS! Creëer alle denkbare Sims en bepaal hun levens. Bestuur meerdere Sims in je huishouden en beleef samen met hen die speciale momenten in een interactieve wereld.

Creëer Sims en geef hen unieke karakters! Gebruik je stylus om de gezichtskenmerken van je Sims vorm te geven. Kies kapsels en kleding voor je Sims en bepaal hun karakter. Maak Sims die vals, romantisch, paranoïde of neurotisch zijn of verzin je eigen combinatie van verschillende karaktereigenschappen.

Neem het lot van je Sims zelf in handen. Bepaal zelf het lot van je Sims door hun wensen te vervullen, of hun dromen in rook op te laten gaan. Zullen je Sims superschurken, wereldleiders of meesterdieven worden? De keuze is aan jou.

Pas de wereld van je Sims zelf aan! Je kunt voor de allereerste keer op de Nintendo DS een huis voor je Sims bouwen door gebruik te maken van gereedschappen waarmee je muren en vloeren kunt tekenen. Richt je huis in zoals jij dat wilt met decoratievoorwerpen, verschillende motieven en meer.
Speel totaal nieuwe Karmakrachten vrij. Jij hebt het volledige gezag over je Sims en kunt hen alle welvaart, schoonheid en liefde gunnen, of hen alles met één druk op de knop weer afnemen.

4 reacties

  1. tjeee en ontvoerd worden door aliens

    pppffffff ik hoop wel dat ze die dingen ook in de gewone sims 3 doen vooral het weer
    maar denk eerder dat het een marketing treuk is en dat het alleen voor de wii blijft zodat iedereen dat spel gaat kopen

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *