S3N Downloads voor De Sims 3 nu voor iedereen beschikbaar

Het S3N Team maakt al een poos Custom Content voor De Sims 3 en we hebben nu besloten om onze downloads, die uiteraard gratis zijn, niet alleen meer voor leden beschikbaar te maken maar ook voor gasten.

We hopen dat jullie veel plezier hebben met de dowloads die het S3N Team speciaal voor jullie hebben gemaakt. De plaatjes hierboven zijn slecht wat voorbeelden van de spullen die je bij ons kunt downloaden.

The Sims 3 Nieuws Team is making downloads / Custom Content for The Sims 3 for some time and we decided to make our downloads, which are of course free of charge, available to everyone. So now you don’t need an account anymore in order to download custom content for The Sims 3 at sims3nieuws.nl.

We hope you enjoy them!

| S3N Downloads |

S3N Team: hiki, patricia, xelles, kyta, tenerifeterreur, wimhuiskamp. snateraar en lotsofnothing

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *