Je kunt gewoon niet zonder!

De dagelijkse aanbieding van De Sims 3 Store

De Dulcineagitaar: van 75  SimPoints voor 35 SimPoints

Iedereen kan gitaar spelen. Maar de Dulcineagitaar kiest zelf een meester. Van deze vormgeving gaat iedere kunstenaar groen van jaloezie zien. Het revolutionaire ontwerp is zijn tijd ver vooruit, of juist achter? Het is tijd, deze gitaar zal iedere saaie avond in een feestje omtoveren.

| De dagelijkse aanbieding van De Sims 3 Store |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>