De Sims 3: Supersnelle Accessoires – 4 nieuwe artworks

Sims True Life heeft van EA de 4 artworks gekregen zoals we die kennen van de hoes van het tweede accessoires pakket dat op 9 september 2010 in de winkels zal liggen. Jammergenoeg zijn het geen transparante renders; hopelijk komen die ook ergens snel online.

Meer informatie over De Sims 3 Supersnelle Accessoires vind je bij ons op:

| De Sims 3 Supersnelle Accessoires – informatie pagina |
| De Sims 3 Supersnelle Accessoires – forum |

3 reacties

  1. Dit is misschien offtopic, maar ik weet nog niet zo snel waar ik anders deze vraag moet stellen. (Oke, op het forum, maar ik ben geen lid.)

    Citaat (komt van de informatie pagina): Met dit uitbreidingspakket kun je kiezen uit verschillende lifestyle opties: racing, intrige, rockabilly en klassieke luxe. Elk van deze stijlen biedt unieke items om je Sim uit te rusten met de nieuwste mode, meubelaccessoires en voertuigen.

    Ik weet niet echt wat ik me hierbij voor moet stellen. Weten jullie dat misschien, of is dat nog niet bekend?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *