De Sims 3: Supersnelle Accessoires (SP2)

S3N Review: De Sims 3 Supersnelle Accessoires

Wat de Intrige spullen betreft kunnen we kort zijn: het zijn alleen 3 auto’s. Waarom er geen leuk meubel setje bij zit is echt een raadsel. Waarschijnlijk zijn je Sims na de aanschaf een van deze auto’s meteen blut en is er geen Simoleon meer over voor de inrichting van het huis?

De Keizerlijke Eidolon §110.000, De Requisentie §90.000 en de La Matea §41.000. Ook hier zijn de prijzen weer pittig maar dan heb je ook wel een erg mooie en snelle auto waar je buren en vrienden jaloers op zullen zijn.

| S3N Review: De Sims 3 Supersnelle Accessoires |


Meer over dit tweede accessoires pakket voor De Sims 3, die op donderdag 9 september 2010 in de winkels ligt (adviesprijs € 19,99), vind je op ons forum:

| De Sims 3 Supersnelle Accessoires (SP2) |


Officiële aankondiging

Riemen vast… De Sims 3 Supersnelle Accessoires komt eraan!

Doe je gordel om en zet je schrap…dit wordt een wilde rit! Deze herfst brengt de De Sims-studio het nieuwe accessoirespakket De Sims 3 Supersnelle Accessoires uit.

De Sims 3 Supersnelle Accessoires is het eerste accessoirespakket waarbij je Sims ook een aantal gloed nieuwe wagens tot hun beschikking krijgen! Met dit uitbreidingspakket kun je kiezen uit verschillende lifestyle opties: racing, intrige, rockabilly en klassieke luxe. Elk van deze stijlen biedt unieke items om je Sim uit te rusten met de nieuwste mode, meubelaccessoires en voertuigen.

Bouw de ultieme garage om je scheurijzer, professionele racewagen of zelfs motorfiets te stallen. Zo kun je ze bijvoorbeeld een racepak met sponsorlabels, muurtekens in neonverlichting, werktafels, gereedschapskisten en nog veel meer geven!

Bezorg je Sims de bolide van hun dromen en de levensstijl die erbij past. Met De Sims 3 Supersnelle Accessoires creëer je de ultieme ervaring voor de autofreak die altijd al in je zat.


Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *