De belangrijkste nieuwtjes over De Sims van week 29

We hebben een aantal maanden geleden al onze ‘leuke links voor een saaie zondag‘ geïntroduceerd maar dit werkte niet echt zoals we bedoelden: een kort overzicht geven van het nieuws van de afgelopen week, maar dat was gewoon wat saai.

Daarom introduceren we vanaf vandaag elke zondag ons S3N Nieuws Overzicht met daarin de belangrijkste nieuwtjes over De Sims 3 van de week ervoor kort samengevat.

Als je op Ibiza hebt lopen feesten of op een Franse camping hebt gebivakkeerd of hebt liggen bakken aan een Spaans strand of het gewoon erg druk hebt gehad zul je wel schrikken als je alle berichten van de afgelopen week bekijkt. Het grote nieuws is natuurlijk de officiële aankondiging van een derde uitbreiding voor De Sims 3: Na Middernacht. Voor de rest is er eigenlijk weinig spannends gebeurt op De Sims gebied behalve wat korte berichten over De Sims 3: op consoles en handhelds.

Alhoewel het Sims Team beloofd had dat er geen De Sims 1 en De Sims 2 clonen zouden komen als uitbreidingen voor De Sims 3 lijkt het of ze met De Sims 3: Na Middernacht toch een flink aantal wensen voor De Sims 3 van Simfans in vervulling laten gaan. Zo krijgen we vampieren – zelfs baby vampiers -, kunnen we flink feest gaan vieren met onze Simmetjes in allerlei bars en discotheken, komt het bubbelbad terug, zelfs beroemdheden en vervelende paparazzo komen er weer, kunnen onze Sims weer in appartementen (zelfs penthouses) gaan wonen, waarschijnlijk komen de liften ook terug in het spel. Ook komen er nieuwe banen als acteur en barkeeper, komen de drums en piano en bas weer terug en voor het feesten een discobal en een bellenblaas machine en zo kan ik nog wel even doorgaan. En dit alles in een nieuwe buurt die, als we de video en screens mogen geloven, erg gaat lijken op een wereldstad als New York. Ook Grant Rodiek (Sims 3 Producer) heeft al het een en ander verteld en Fransor heeft het interview met hem inmiddels vertaald.

Met de officiële aankondiging is meteen een erg leuke trailer en wat screens online gekomen en alles ziet er veel belovend uit en op ons Sims 3 Na middernacht forum zijn de leden de video en de screens met een vergrootglas aan het bekijken om maar geen detail te missen. Zo hebben ze al mogelijke liften ontdekt, zelfs een metrostation, wat nieuwe kapsels en kleding en ook over mogelijke nieuwe karaktereigenschappen als hoogtevrees (flatgebouwen), claustrofobisch (liften) en podiumangst (acteur / bandlid) wordt flink gefantaseerd. Ook allerlei namen voor de nieuwe buurt zijn al verzonnen, officieel is de naam van de nieuwe buurt natuurlijk nog niet bekend. Onze forumleden zijn er maar druk mee en de eerste reacties op De Sims 3: Na Middernacht zijn erg enthousiast.

Toch zijn er ook wat kritische geluiden en wel dat het Sims team een beetje lui is en gewoon een cloon voor De Sims 3 maakt van De Sims 1 games (Party – Hot Date en Superstar), De Sims 2 games (Nachtleven en Appartementenleven) maar die geluiden hebben we ook gehoord met de eerste berichten over Sims 3 Wereldavonturen en we kunnen wel stellen dat dat Wereldavonturen absoluut geen cloon is geworden van De Sims 2: Op Reis.

Toen heeft het Sims Team ons al verrast met allerlei nieuwe mogelijkheden en ik weet zeker dat ze ons weer gaan verrassen met De Sims 3: Na Middernacht. In ieder geval zijn erg veel Simmers die De Sims 1 en De Sims 2 gespeeld hebben nu al blij met al die ‘oude’ spullen en mogelijkheden. We zijn in ieder geval reuze benieuwd naar alle nieuwe informatie en video’s en screens die nog gaan komen en uiteraard vind je dat allemaal hier op S3N!

8 reacties

 1. Leuk! Deze uitbreiding lijkt me geweldig en ik kan niet wachten op meer en meer nieuws. Deze uitbreiding lijkt me echt heel leuk te gaan worden. 😉

 2. deze keer komen supersnelle accesoires en na middernacht rap na elkaar

  (ik hoop dat er snel een trailer komt van supersnelle accesoires)

 3. Ik denk dat het bij EA ook een beetje vakantie tijd is: Supersnelle Accessoires heeft nog geen eens officiële produktpagina’s, ook Na Middernacht nog niet. En de release datums zijn erg voorspelbaar: elke 6 maanden een uitbreiding en elke 6 maanden een accessoires pakket 😉

 4. haha, ik was dus echt op vakantie naar Spanje en toen ik dit hoorde dacht ik meteen aan sims 1 en sims 2 :P.. wanneer komen er nou huisdieren!

  deze lijkt me ook tof hoor (:

 5. Handig zo’n stukje tekst met het belangrijkste nieuws van de afgelopen week! Ben de laatste tijd nog maar zeer weinig hier op de site en dus ook op het forum te vinden. Af en toe om de Zomer challenge in de gaten te houden.
  Misschien dat ik over een tijdje weer wat meer tijd heb, maar het simsen zelf ligt ook alweer een paar maanden stil.:S

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *