De Sims 3 Consoles: lijst van karmakrachten op IGN (vertaald)

Vanmiddag heeft IGN een lijst online gezet met alle Karmakrachten en Fransor heeft de hele lijst voor jullie vertaald en op ons De Sims 3: Consoles & Handhelds forum gezet. Hou er wel rekening mee dat de namen van al de Karmakrachten door EA heel anders vertaald kunnen worden. De omschrijvingen ervan zullen wel lijken op de vertalingen van Fransor.

Je sim krijgt verschillende uitdagingen aangeboden, deze variëren van het maken van een vriend of de liefde bedrijven met je geliefde. Als dit je lukt krijg je de mogelijkheid om een Karma Kracht uit te kiezen uit de Karma-Winkel. Maar je krijgt de punten ook door een uitdaging te voltooien. Met deze punten omzetten naar dingen die je altijd al hebt willen veroorzaken: Liefde, vuur etc. Je kan sims gelukkig maken of je kan hun leven verwoesten. Gebruik je krachten slim, maak je sims gelukkig dan krijg je een beloning, maar doe je dat niet; pas dan maar op. Wat houden deze krachten precies in?

| De Sims 3: Consoles. Lijst met Karma Krachten (vertaald) |