Gamespot preview De Sims 3 Na Middernacht vertaald

Gisteren heeft Gamespot een leuke preview online gezet van De Sims 3 Na Middernacht, zie ook dit bericht op onze site.

Fransor heeft deze preview vertaald en je vind de vertaling op ons forum:

Als vampier kan je de interactie ‘jagen’ kiezen, dan zullen alle ‘normale’ Sims een gloed over zich gaan, op deze kan je dus jagen. Als je vampier iemand heeft uitgekozen om van te drinken, moet je je slachtoffer ervan overtuigen om van zich te laten drinken. Bij een goede vriend zal dit makkelijk gaan, je geeft een knuffel en dan bijt je in de nek.

Als je de Sim niet zo goed kent gaat het wat lastiger, Wees voorbereidt op een gevecht. Vampieren kunnen hun slachtoffers perfect bespelen en zo het bloed krijgen. Ze kunnen ook gedachten lezen en ze komen vlot achter karaktereigenschappen van andere Sims.

| A Brief Look at the New Expansion met vertaling! |