De Sims Middeleeuwen preview op Gamersnet

Echt leuk dat zoveel Nederlands gamesites de laatste 2 weken aandacht besteden aan De Sims Middeleeuwen, vandaag is dat Gamersnet. En ook zij zijn redelijk enthousiast over dit hele nieuwe spel.

De game wil nieuwe dingen doen, maar toch ook het oude vertrouwde De Sims blijven. Dat tweede lijkt ook wel aardig te lukken, want met de Simlish sprekende karakters, de bekende humor en de cartoony stijl zal dit spel Sims-fans zeker aan kunnen spreken. De aanpak is dit keer wel wat anders dan we gewend zijn. Je speelt niet meer met enkele zelfgemaakte Sims, maar met een geheel eiland. Jij beslist wie er op dit eiland leeft, wat de bewoners doen en welke gebouwen hierop staan.

Sims-fans kunnen deze game maar beter goed in de gaten houden. De ontwikkelaar heeft zichzelf zelfs al de mogelijkheid gegeven om uitbreidingen uit te gaan geven. Andere omgevingen en andere tijden binnen dit concept zijn namelijk een goede mogelijkheid.

| Gamersnet: De Sims Middeleeuwen preview |

1 reactie

  1. zit daar echt totaal niet op te wachten.De kracht van de sims 1,2 en ook 3 is juist dat je te maken hebt met herkenbare situaties ( ik lag enkele dagen geleden echt in een deuk toen alles wat een sim aanraakte kapotging en hij ook nog eens moest gaan werken,dus had je dat getoeter terwijl hij aan het foeteren was ) en dat is dus niet “sims in middeleeuwen”, “sims als vampier ” enzovoorts.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *