De Sims Middeleeuwen: interview met Rachel Bernstein vertaald

Het interview met senior producer Rachel Bernstein over De Sims Middeleeuwen op Gamespot is door Fransor vertaald. Het interview bevat erg veel leuke details en nieuwe screens over het nieuwe spel dat in maart 2011 in de winkels zal liggen.

GS: We hebben al gezien hoe de dokter is, met zijn instrumenten die op martelwerktuigen lijken en zijn bloedzuigers, maar we hebben begrepen dat er een tovenaar komt. Vertel ons over zijn mogelijkheden en hoe zit het met magie in de middeleeuwen?

RB: tovenaren doen onderzoek en maken nieuwe toverspreuken. Ze kunnen deze gebruiken in het spel. Ook kunnen tovenaren in hun bol kijken om informatie te vinden. Er zijn ook magische drankjes en andere magische items die ze kunnen gebruiken bij de quests.Net als andere beroepen, wordt de tovenaar beter in toveren als hij meer ervaring heeft en hoe hoger zijn level, hoe meer spreuken en recepten.

| Gamespot: Q & A met Bernstein (nieuwe screens + vertaling) |