4000 visual effects voor De Sims 3

Een tijd geleden hebben we het al eens op ons forum gehad over de allerlei visuele effecten die je met een cheat en de Fog Emitter / Uitstoter van Mist uit De Sims 3 Ambities kunt maken. Maar dat ging toen voornamelijk over regen en sneeuw, zie ook dit topic van Vampsessed.

Bakie heeft nu een interessant topic gemaakt want er blijkt echt veel meer mogelijk te zijn dan we eerst dachten.

Wat is er nog meer mogelijk?

Je kunt nu meeuwen, kraaien, vuurvliegjes en andere dieren op je kavel of wereld laten verschijnen! Het is dus mogelijk je spookhuis nog net wat enger te maken door er kraaien boven te laten vliegen. Of er ’s nachts spoken te laten verschijnen. Zo wordt je spookhuis pas echt een spookhuis!

Dit is natuurlijk niet alleen handig voor de grote bouwers onder ons als ik zelf. Maar ook uitermate geschikt voor de verhalen vertellers onder ons. De dagboekschrijvers en de Machinima makers dus.

Zo kun je bijvoorbeeld ook een haaien tank bouwen, een video van hoe je dit dan bouwt hebben we bij deze post gezet.

| Zo’n 4000 Visual Effects te maken met de Fog Emitter |