De Sims 3: nieuwe basisgame boxart en Édition Collector

Het lijkt erop dat EA heeft besloten de cover van het basisspel voor De Sims 3 te gaan veranderen. Een aantal preorder sites in het buitenland hebben de nieuwe cover nu online, in Nederland zie ik overal nog de oude cover. Of de covers van alle uitbreidingen en accessoires pakketten ook zo zullen veranderen is niet bekend.

In Frankrijk komt er een speciale uitgave: Le Sims 3 Édition Collector waar De Sims 3 basisspel in zit en De Sims 3 Na Middernacht. Een andere editie (The Sims 3 DeLuxe) met daarin het De Sims 3 basispel en De Sims 3 Ambities wordt niet verkocht in Nederland en België, dus de vraag is of deze Édition Collector hier wel te koop zal zijn.

Bronnen: iSims en Simcookie

5 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *