Swamp Fortress voor De Sims 3 van Wim Huiskamp

Aan de huizen van Wim Huiskamp hebben we altijd extra aandacht besteed omdat ze er erg mooi uitzien en Wim heeft weer een nieuw huis online gezet dat er mag zijn: Swamp Fortress.

Alle informatie, meer screens en de link om het huis te downloaden vind je op ons forum.

Een gekke geleerde woont al jaren in het moeras, maar is behoorlijk bang voor de dingen die daar kunnen leven. En met de geruchten, dat er zelfs vampieren naar de stad zullen gaan komen, is hij er niet geruster op geworden. Hij heeft zijn huis dan ook omgetoverd tot een soort fort met een behoorlijke schutting er omheen. Het hele huis staat op palen of is opgehangen aan zware, stalen palen. Hij hoopt alles buiten de deur te houden op die manier.

| Swamp Fortress van Wim Huiskamp |