Het De Sims 3 Consoles launch event in Antwerpen

De teamleden van Sims 3 Nieuws zijn altijd wel te porren voor een feestje met drankjes en hapjes en afgelopen woensdag – 27 oktober – was het weer zover. Fransor en Kyta zijn, de avond voor de officiële release in de Benelux, afgereisd naar Antwerpen – België voor het De Sims 3 Consoles: launch event.

Wil jij eens deze tijdelijke guerilla store De Sims 3 in Antwerpen bezoeken dan kan dat tot en met 6 november: Programma guerilla store De Sims 3.

Toen alles op zijn einde liep hadden we de mogelijkheid om nog even De Sims op verschillende platforms te spelen en bij de uitgang onze goodiebag in ontvangst te nemen. Wij als echte Nederlanders gingen gelijk in de rij staan voor onze goodiebag. In de rij viel het ons op dat mensen voor ons De Sims 3 voor de Xbox360 of de PS3 mochten uitkiezen. Was het waar, kregen we het spel mee? Plots werd ik heel zenuwachtig, nog even en ik was aan de beurt.

| De Sims 3 Consoles: launch event in Antwerpen |

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *