Nieuwe poll: welk cijfer geef jij De Sims 3 Na Middernacht

We hebben weer een nieuwe poll voor jullie en dit keer gaat de poll uiteraard over De Sims 3 Na Middernacht.

De uitslag van onze ‘Welke 3 cheats uit dit rijtje zou jij in het echte leven ook wel willen?’ poll vind je in het Polls Archief. Iedereen bedankt voor het stemmen.

13 reacties

 1. hmm goeie nieuwe poll, spel geef ik een 8/8.5
  de bugs geef ik een 1, aangezien me na middernacht save game al dood is na 20 uur spelen. 🙁

  1. Ik heb nog niet gestemd: nog geen tijd gehad om te spelen. Maar eerste indruk: en dikke 7. Als ik meer gespeeld heb dan 3 uurtjes geef ik wel mijn definitieve cijfer 😀

 2. @hiki: ik ben benieuwd naar je cijfer als je eenmaal op bugs stuitert 😀
  de officiële sims 3 forum engels staat ook genoeg mensen vol problemen, crashes na een tijd, liften probleem, veel problemen in combinatie met ambities gebouwen.

  En dan het categorie CAW nog , je kan geen flat gebouwen plaatsen, alleen de standaard kavels van EA, snack wagentje kan je niet plaatsen.
  en toen ben ik maar gestopt ermee!!

 3. Da’s raar, ik heb 3 kleine bug’s ontdekt. Ze geven geen last bij het spelen. Ik heb het spel al zo’n 2 uur per dag (vanaf woensdag) gespeeld en ik heb nog verder geen grote bug’s ontdekt 😀

 4. een 7. Ik vind het spel echt leuk en er zitten orginele dingen tussen. Maar wat ik iets minder vind is dat ik nog maar zo’n 3 uurtjes heb gespeeld en ik nu al een sim 5 sterren beroemd heb gekregen en een vampier heb laten worden en een band op gericht. Dus ik heb eigenlijk de meeste dingen al ontdekt, vind ik wel een beetje snel…

 5. een 6. ik vind de liften erg irritant, het duurt een uur (in sims tijd) voor mijn sim in zijn appartement staat en op uitgaansgelegenheden nog langer (meer mensen), ook vind ik het erg jammer dat de rest van het appartement zwart is en er niet meer dan 1 verdieping is. ze mogen van mij best de tijden van uitgaansgelegenheden veranderen want in zo’n korte tijd kun je echt heel weinig doen. ook vind ik het erg vervelend dat mijn sims zo snel beroemd worden, soms is het wel leuk maar dat al mijn sims zo snel beroemd worden vind ik wat minder. nu zit ik wel alleen maar te zeuren maar er zitten ook een boel leuke dingen bij hoor. een nieuwe stad, nieuwe voorwerpen en ook een boel leuke vrijgellen, hahaha! dee opties en nieuwe animaties en interacties zijn ook grappig.
  Oeps, het is wel een lange reactie geworden :$

 6. ik baal ook van de vele bugs in het spel vooral met de lift
  bij mij konden de sims hun flats niet meer binnen werden door een onzichtbaar iets geblokeerd
  ook dat snelle beroemd worden is saai
  zonder deze nieuwe stad is het maar een saaie uitbreidng
  hebmeen tijdje met mn bestaande sims gespeel maar dan is de lol er al snel vanaf en voeg het weinig nieuwe dingen toe

 7. @Picassu @Cindy
  Jullie Sims worden snel beroemd?
  Nou mijne niet!!!
  Nu heb ik pas 2 uurtjes gespeeld…
  Misschien dat het daar aan ligt?
  Maar mijne is alleen maar depressief!
  Hmmmmmm……

 8. Ik vind hem wat tegenvallen..Wat mij betreft is de poging mislukt om een stukje van ”Superstar’ in De Sims 3 terug te brengen. Het stukje beroemd worden is heel slecht uitgewerkt, en je moet er weinig voor doen in tegenstelling tot De Sims Superstar. Daar kon je fotoshoots houden, catwalk shows lopen, Jingle’s opnemen etc. Ik vind het een beetje makkelijk.

 9. Bij mij doet de sims 3 na middernacht het niet. Dat komt omdat wij een Mac hebben. Nu is onze hele sims gecrasht en kunnen we het niet meer spelen. De EA had een paar weken geleden beloofd om een update/patch uit te brengen maar dat hebben ze niet gedaan. Ik heb even google gekeken en heel veel mensen met een mac blijken dit probleem te hebben. Deze crash krijg je zodra je supersnelle accessiores of na middernacht installeert en probeert te spelen. Bij mij gebeurde het pas toen ik na middernacht installeerde maar nu doet -zoals ik al zei- mijn hele spel het niet….

  Ik vind het heel slecht van de EA dat er zo’n grote fout in kan zitten… En al helemaal omdat het zo lang duurt om op te lossen.
  Daarom heb ik het spel een 1-2 gegeven. Als ze ervoor zorgen dat mijn spel het weer doet zal ik kijken of de uitbreiding een hoger punt krijgt maar voor nu een dikke 1!!!!!!!!!!

 10. Ik ben echt kapot blij dat de sims 3 bovennatuurlijk er nu is, dan kan je eindelijk alle personages uitschakelen bij opties die je niet wilt hebben. Ik had een hekel aan de beroemdheden en alles wat daarmee te maken had. De rede: ik had met alle liefde de hele stad zo realistisch mogelijk gemaakt. Ik had met alle moeite en liefde mijn sims uitgebreid gecreëerd en het huis zo echt mogelijk gebouwd. Het was mijn bedoeling om het echt realistisch te maken met gewoon een doodnormale familie, maar in de stad waren al veel beroemdheden en dat aantal groeide snel. Het leek eerder een besmettelijke ziekte die over de stad heerste dan nog één leuke beroemdheid in de stad. Uiteindelijk was bijna de hele stad beroemd en de moedersim die ik had werd alleen beroemd met sims die nog niet beroemd waren omdat ik gewoon geen enkele beroemdheid in de fam wou. Dat vond ik namelijk abnormaal. Ik vond het al verpest dat de hele stad elkaar kende en elkaar handtekeningen vroeg. Mijn normale zelfgecreeërde stad was veranderd in een soort hollywood en mijn moedersim zat gewoon op de bank een boek te lezen en ineens heeft ze zomaar een ster omdat toevallig een vriend van haar beroemd was geworden en zij bevriend was met die beroemdheid. Gelijk breidde zich dat uit over mijn gezin en over de rest van mijn vrienden. Ik probeerde het er maar mee te doen, iedereen in de stad was immers beroemd dus was je eerder bijzonder als je nog niet beroemd was. Ik werd tijdens het boodschappen doen dan wel steeds maar om handtekeningen gevraagd en intussen was ook bijna de hele stad vampier. En de sims 3 is een simulatorspel waarin de bedoeling is dat je het ‘echte’ leven kan naspelen. Toen was mijn stad dus eerder een beroemde vampierswereld met een heleboel paparazzi en niks meer normaal. Wat was er dan nog realistisch aan? Want ik wou geen nieue spel starten als ik zoveel moeite aan die hele stad heb gedaan. Ik wou mijn sims gewoon laten leven alsechte mensen en dan al deze shit. Bedankt, bovennatuurlijk, dat uitbredingspakket red tenminste weer de sims 3.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *