Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Consoles en Handhelds en Nieuws

De Sims 3 voor Wii krijgt een 7 van N1ntendo

De Sims 3 voor de Wii kwam later uit dan De Sims 3 voor andere consoles, en inmiddels heeft N1intendo een Nederlandstalig review online gezet waarin De Sims 3 voor de Wii is kritisch word bekeken.

De graphics in de game zijn aardig, maar de stad zelf is behoorlijk leeg. Er wonen bijna geen mensen, terwijl je dat juist zou verwachten gezien de grootte van de stad. De stad zelf is groot genoeg om met een auto doorheen te rijden, maar om de een of andere reden lijken alle gebouwen leeg te staan. Waar je op z’n minst honderden inwoners verwacht, mag je al blij zijn als je überhaupt een keertje iemand tegenkomt. De stad kent verder vele wegen waarover je kan rijden, maar de andere stadsbewoners lijken een voorkeur te geven aan een oplossing die milieuvriendelijker is. Als je mazzel hebt, kom je een keer een auto tegen. Hier heb je verder niks aan en als je ervoor springt, rijden ze door je heen alsof er niets aan de hand is.

| N1ntendo: De Sims 3 voor Wii review |

5 gedachtes over “De Sims 3 voor Wii krijgt een 7 van N1ntendo”

  1. Simandcool

    De sims 3 wii valt bij mij ook wat tegen maar naar mijn idee zie ik wel vaak sims en auto’s door stad gaan. Dat je mazzel moet hebben om een auto tegen te komen is naar mijn een beetje overdreven.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>