Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Vier verschillende feestdagen screenshots gemaakt met De Sims 3

Het vieren van feestdagen doen veel mensen, en er zijn er dan ook verschillende. Er zijn nu vier screenshots die verschillende feestdagen laten zien in het spel. De feestdagen zijn Hannaukah, Kawanza en Kerstmis In deze screenshots wordt gebruikt gemaakt van verschillende gratis Store objecten. Omdat de afmetingen erg groot zijn kun je deze screenshots ook als wallpapers gebruiken. Met dank aan Jordy van EA Nederland.

Heb jij de S3N’s Simterklaas wallpapers trouwens al?

Een gedachte over “Vier verschillende feestdagen screenshots gemaakt met De Sims 3”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>