All Time Low binnenkort te horen in De Sims 3

Elke keer als er weer een band of zanger(es) bekend wordt die een liedje in het Simlish aan het opnemen is voel ik me erg oud. Of misschien heb ik een heel andere muziek smaak want 99% van de namen zegt me helemaal niks.

Simprograms meld vandaag dat de (pop punk) band All Time Low op hun Twitter heeft gemeld dat ze een nummer aan het opnemen zijn in het Simlish. Welk nummer dat is is nog niet bekend, we houden jullie op de hoogte.

Misschien kennen jullie deze band wel?

| All Time Low website |

17 reacties

 1. Ik heb ook nog nooit van me leven van al die artiesten gehoord die er zingen in de sims 3, aangezien mijn smaak ook heel ergens ander licht.

 2. Inderdaad: waarschijnlijk voor de uitbreiding met weersomstandigheden. Voor De Sims Middeleeuwen zal het niet zijn: past helemaal niet 😛

 3. LoL Ik ken ze ook niet. Soms doen ze wel bekende artiesten iets laten opnemen in simlish. Maar misschien doen ze wat onbekendere artiesten om die te promoten?

  PS: Komt deze in Tuin accessoires?

 4. All time low is echt zoooo great. Alleen vindt ik ze niet voor de sims. Waarschijnlijk krijgt All time low dan nu een nummer wat ook op mtv komt, dan vinden al die achterlijke “populaire” mensen het leuk> maar daarna nooit meer een liedje van ze luisteren.

 5. nog nooit van ze gehoord, maar hjeb wat opgezocht en ik ben gelijk verliefd op hun nummers..
  Echt kei leuk, ik vind ze juist wel wat voor de sims, lekker vrolijke en luchtige nummers ^_^

 6. ik ken 3 mensen die er helemaal gek van zijn, dus als ik ze niet zou kennen zou ik raar zijn :’3

  iig ben benieuwd! 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *