Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

All Time Low binnenkort te horen in De Sims 3

Elke keer als er weer een band of zanger(es) bekend wordt die een liedje in het Simlish aan het opnemen is voel ik me erg oud. Of misschien heb ik een heel andere muziek smaak want 99% van de namen zegt me helemaal niks.

Simprograms meld vandaag dat de (pop punk) band All Time Low op hun Twitter heeft gemeld dat ze een nummer aan het opnemen zijn in het Simlish. Welk nummer dat is is nog niet bekend, we houden jullie op de hoogte.

Misschien kennen jullie deze band wel?

| All Time Low website |

17 gedachtes over “All Time Low binnenkort te horen in De Sims 3”

 1. Simandcool

  LoL Ik ken ze ook niet. Soms doen ze wel bekende artiesten iets laten opnemen in simlish. Maar misschien doen ze wat onbekendere artiesten om die te promoten?

  PS: Komt deze in Tuin accessoires?

 2. Joost

  All time low is echt zoooo great. Alleen vindt ik ze niet voor de sims. Waarschijnlijk krijgt All time low dan nu een nummer wat ook op mtv komt, dan vinden al die achterlijke “populaire” mensen het leuk> maar daarna nooit meer een liedje van ze luisteren.

 3. Hikari-desu

  nog nooit van ze gehoord, maar hjeb wat opgezocht en ik ben gelijk verliefd op hun nummers..
  Echt kei leuk, ik vind ze juist wel wat voor de sims, lekker vrolijke en luchtige nummers ^_^

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>