Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Buitenleven Accessoires

7 dagen tot De Sims 3 Buitenleven Accessoires (SP3)

Het derde accessoires pakket voor De Sims 3 ligt al over 7 dagen in de winkels en op onze De Sims 3 Buitenleven pagina vind je niet alleen alle nieuwsberichten over dit pakket maar in de rechterkolom met 1 klik ook alle informatie, screens en natuurlijk een link naar ons Buitenleven forumdeel.

Een promotie video is er nog niet maar vaak komt deze bij accessoires pakketten pas enkele dagen voor de officiële  release online. Laten we hopen dat dat inderdaad nu ook weer gebeurt.

| De Sims 3 Buitenleven Accessoires |

8 gedachtes over “7 dagen tot De Sims 3 Buitenleven Accessoires (SP3)”

  1. LittleMissLien

    Idd, ik heb het idee dat er steeds minder over accessoirepakketen (en uitbreidingen) bekend is voor ze uitkomen… vroeger had je nog leuke trailers en zo, maar tegenwoordig is dat er nog maar één per spel ongeveer!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>