Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Previews

The Sims Medieval: Webisode 3 nu ook online gezet

Het derde deel van de The Sims Medieval: Websisodes staat nu ook online. Aangezien MSN France de mogelijkheid niet bied video’s te embedden kunnen jullie op de onderstaande link klikken om de video te bekijken. Zodra de video op YouTube verschenen is zullen wij dit uiteraard ook melden. Met dank aan Daily Sims voor het opmerken hiervan.

| MSN France: The Sims Medieval Webisode 3 |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>