Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Previews

De Sims Middeleeuwen presentatie in Milaan (Italië)

De afgelopen week zijn er heel wat presentaties geweest van De Sims Middeleeuwen en afgelopen maandag (21 februari 2011) was er ook in Milaan (Italië) een presentatie waar Rachel Bernstein en Aaron Cohen van het The Sims Medieval Team bij waren.

Mocht je, ondanks de overvloed aan informatie en screens en video’s en interviews van de afgelopen dagen, nog steeds niet genoeg hebben van De Sims Middeleeuwen dan kun je op enkele Italiaanse fansites het een en ander vinden:

| Sims 3 Cri: Game Screenshots from The Sims Medieval Demo & Play Event – Milano |
| Mondo Sims Facebook: Anteprima The Sims Medieval |
| Sims 3 Cri: Our first impressions & answers to your questions! |
| Sims 3 Cri: The Sims Medieval Showcase – Full coverage! |

Een gedachte over “De Sims Middeleeuwen presentatie in Milaan (Italië)”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>