Hiki’s 2 jaar Sims Nieuws speech

Toen ik 2 jaar geleden begon met een klein blog over De Sims 3 had ik nooit kunnen vermoeden dat het 2 jaar later zo een enorm succes zou zijn. Sims Nieuws is nu een van de grootste en actiefste (internationale) De Sims fansites en dat terwijl we ‘maar’ een Nederlandstalige site zijn.

Ik moet natuurlijk alle oud teamleden en zeker onze huidige teamleden bedanken voor hun enorme inzet. Iedereen werkt aan Sims Nieuws in zijn of haar vrije tijd en soms is dat hard werken. Maar het team loopt als een trein en de sfeer onderling is erg goed ook dankzij de regelmatige real life ontmoetingen die we hebben.

Ook EA Nederland zou ik moeten bedanken en dan met name Anita – EA Benelux Community Manager en natuurlijk het The Sims Team in Amerika die onze site ook erg waarderen en daarom kunnen we ook al die leuke tripjes maken. En natuurlijk de internationale Sims community die wel doorhebben dat Sims Nieuws gewoon een leuke én goede site is en daar soms best wel jaloers op zijn. Maar ik wil geen lang verhaal houden hier.

Er is wel 1 groep mensen die ik, en ik spreek dan namens het hele Sims Nieuws team, even extra in het zonnetje wil zetten en dat zijn onze bezoekers en forumleden.

Als er 1 ding voor ons als team wel duidelijk is, is dat we een erg leuke en positieve groep mensen hebben die onze site elke dag wel even bezoeken, actief zijn op ons forum en ons flinke feedback geven over alles wat we doen. Zonder jullie was Sims Nieuws allang opgehouden te bestaan of gewoon een saaie / doorsnee fansite geweest.

Door jullie hebben we ook de energie om Sims Nieuws leuk én uptodate te houden, te verbeteren, nieuwe plannen te maken en vooral lol te hebben.

Want zeg nu zelf: jullie kunnen gewoon niet zonder Sims Nieuws en wij kunnen niet zonder jullie! En zo is en blijft Sims Nieuws gewoon een site waar het leuk is om te komen en je vindt er ook nog eens al het nieuws over onze favoriete game!

Hiki – webmaster Sims Nieuws

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als SN 2 jaar

20 reacties

  1. Een toost op de spreker (typer) en dat we nog maar lang mogen genieten van wat jullie ons allemaal voorschotelen……bla bla bla Om het kort te houden ……..PROFICIAT met het 2 jarig bestaan PROOST 😀

  2. Mooie speech Hiki en ik vind het echt een geweldige site, lees hier vaker(elke dag) de berichten door dan op andere sites. Gf met het 2jarig bestaan en vooral doorgaan LOL

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *