Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Middeleeuwen Reviews

PCM geeft De Sims Middeleeuwen een 4,5 uit 5

Dagelijkse taken worden elke ochtend toegekend en dan heb je een flinke tijd om ze te volbrengen. Missies kies je voor je begint met spelen. Tijdens het spelen zijn deze onderverdeeld in verschillende taken die je één voor één moet volbrengen om de missie te voltooien. Het volbrengen van missies en dagelijkse taken geeft een bonus op de concentratie van een Sim en een hoge concentratie is weer nodig om al die taken en missies goed uit te voeren.

| PCM: De Sims Middeleeuwen review |

2 gedachtes over “PCM geeft De Sims Middeleeuwen een 4,5 uit 5”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>