Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Levensweg en De Sims 3 Previews

SVT video verslag van De Sims 3 Levensweg presentatie in Londen

14 april 2011 waren Jordy van SVT en Xelles van Sims Nieuws in Londen om een presentatie bijtewonen van De Sims 3 Levensweg. SVT heeft dit video verslag online gezet waarin we o.a. een interview van Jordy en Xelles zien met associate producer Graham Nardone.

Deze video is toegevoegd aan onze Fansites previews De Sims 3 Levensweg – The Sims 3 Generations post waar je veel meer links vind naar verslagen van de vele presentaties die die week  in heel Europa zijn gehouden.

6 gedachtes over “SVT video verslag van De Sims 3 Levensweg presentatie in Londen”

 1. Jordy

  Bedankt voor het posten. Ik Wilde wel even zeggen dat het een joint exclusive was met de officiele Sims Hyves en SVT. Op de Sims Hyves of op ons YouTube kanaal staat een Nederlands ondertitelde versie van het verslag :).

 2. Sander

  Niets uit deze uitbreiding had niet al in het Origineel kunnen zitten. Die extra elementen per levenscategorie hadden eigenlijk gewoon door middel van een patch aan de game kunnen worden toegevoegd. Het is gewoon het geld niet waard.

  Huisdieren, weersomstandigheden en seizoenen, allemaal prima maar nu lijkt het meer op een manier om snel te cashen.

 3. simmertje1981

  Sommige dingen zouden misschien wel in een patchb kunnen zitten, maar er zijn ook mensen zonder internet en die lopen die leuke extra’s dan mis. En ik koop liever een spel. Ik wil hem zeker hebben.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>