Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Overige

Koninginnedag 2011

We willen iedereen erg veel plezier wensen op deze feestdag!
Ga jij nog iets leuks doen?

20 gedachtes over “Koninginnedag 2011”

 1. Evelien Rutten

  Feestje Feestje! hihi mijn oranjepakkie ligt al sinds gisteravond klaar! en de vlag is uit! Even over de kleedjesmarkt, oranjebittertje pakken en de jaarlijkse loempia en de rest van de dag achter de laptop om te simmen!
  Veel plezier vandaag!

 2. lenhofcreathings

  ik wou vanochtend nog met mijn famillie naar de rommeltjesmarkt gaan, maar in plaats van neuzen in allerlei leuke spulletjes, heb ik de hele ochtend liggen pitten in mijn bed -ik had een eindparty van de musical gisteravond en dat liep een beetje uit de hand.. ๐Ÿ˜€

  1. hiki

   De politie raad nu mensen aan niet meer naar grote steden te gaan: het is bijna overal erg druk. Hier viel de herrie gelukkig mee; ik heb er nauwelijks iets van gemerkt ๐Ÿ™‚

 3. Evelien Rutten

  Pfff… zal blij zijn als koninginnedag voorbij is…er is al twee avonden feest bij ons station, we worden nu toch echt wel ziek van de bastonen. mijn aquarium staat te trillen, vissen overstuur, hamster overstuur en mijn hersenen lijken meer op van drilpudding.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>