Geslaagd of gezakt voor je examens?

Veel van onze forumleden en bezoekers hebben de laatste weken voor hun examens zitten zwoegen en we hopen dat veel van jullie geslaagd zijn.

De examen resultaten druppelen bij alle examen kandidaten binnen, dus iedereen die geslaagd is: van harte gefeliciteerd.

Iedereen die een herexamen moet doen of gezakt is wensen we heel veel sterkte. Maar bedenk: je kunt je hele leven nog werken dus een jaartje maakt niet zo heel veel uit.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Overige

30 reacties

 1. Alvast van harte gefeliciteerd voor de mensen die gelsaagd zijn. Voor de mensen die gezakt zijn Kop op volgende keer slaag je!!!

  Och ik moest gelijk weer denken aan mijn tijd, kreeg het via de post geen post was je gezakt…. en net op die dag lag de straat naast ons open waardoor de post 3 uur later was.

  Voor alle mensen die het nog te horen krijgen ik duim voor jullie ๐Ÿ˜€

 2. Dat word flink wat extra bloemen bezorgen de rest van de week denk ik. Mijn auto weer vol met rozen morgen denk ik ๐Ÿ˜›

 3. Ik krijg ook morgen de uitslag en ik ben zoooo zenuwachtig. Ik heb er een heeeel slecht gevoel bij. Sowieso dat ik vanacht niet kan slapen…

 4. Veel sterkte iedereen en als er mensen geslaagd zijn gefeliciteerd met het behalen van je diploma:P whaha ik ben wel geslaagd wahahah voor een examen van burgerzaken ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜€

 5. Aaaa iedereen die geslaagd is; gefeliciteeeerd!! ๐Ÿ˜€

  Ik moet nog tot morgen wachten (hou geen nagels over van de zenuwen)…

 6. Nooooooo ik moet nog zolang wachten… tussen 1 en 3 komt er iemand langs als ik gezakt ben en na half 3 bellen ze de mensen op die geslaagd zijn…

  Ik ga dood van de zenuwen :S

  1. anders ik wel! Ik moet tussen 16:00 en 17:30 me uitslag ophalen o_0 en het giet hier pijpenstelen!! xD pfff ik hou het niet meer!

 7. Veel sterkte voor de mensen die hun uitslag nog moeten krijgen.

  Bij ons was het zo, als je werd gebeld was je gezakt. tussen 1 en 3, en presies tussen die tijden werd er gebeld. was het mijn oom <_<. Ik was uiteindelijk dus geslaagd.

 8. WHAAAAAHHH IK BEN GESLAAGD!!!! ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€
  Iedereen gefeliciteerd!!!
  (en anders sterkte)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *