Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Overige

Geslaagd of gezakt voor je examens?

Veel van onze forumleden en bezoekers hebben de laatste weken voor hun examens zitten zwoegen en we hopen dat veel van jullie geslaagd zijn.

De examen resultaten druppelen bij alle examen kandidaten binnen, dus iedereen die geslaagd is: van harte gefeliciteerd.

Iedereen die een herexamen moet doen of gezakt is wensen we heel veel sterkte. Maar bedenk: je kunt je hele leven nog werken dus een jaartje maakt niet zo heel veel uit.

30 gedachtes over “Geslaagd of gezakt voor je examens?”

 1. weijki

  Alvast van harte gefeliciteerd voor de mensen die gelsaagd zijn. Voor de mensen die gezakt zijn Kop op volgende keer slaag je!!!

  Och ik moest gelijk weer denken aan mijn tijd, kreeg het via de post geen post was je gezakt…. en net op die dag lag de straat naast ons open waardoor de post 3 uur later was.

  Voor alle mensen die het nog te horen krijgen ik duim voor jullie πŸ˜€

 2. Simsfan1988

  Veel sterkte iedereen en als er mensen geslaagd zijn gefeliciteerd met het behalen van je diploma:P whaha ik ben wel geslaagd wahahah voor een examen van burgerzaken πŸ˜› πŸ˜€

 3. Mich.....

  Nooooooo ik moet nog zolang wachten… tussen 1 en 3 komt er iemand langs als ik gezakt ben en na half 3 bellen ze de mensen op die geslaagd zijn…

  Ik ga dood van de zenuwen :S

 4. simmertje1981

  Veel sterkte voor de mensen die hun uitslag nog moeten krijgen.

  Bij ons was het zo, als je werd gebeld was je gezakt. tussen 1 en 3, en presies tussen die tijden werd er gebeld. was het mijn oom <_<. Ik was uiteindelijk dus geslaagd.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>