Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Wedstrijden

Uitdaging van de maand juni 2011: stemtopic

Nina organiseert elke maand een Uitdaging van de Maand voor onze forumleden. De opdrachten zullen erg verschillend zijn, van een huis bouwen, ingame screens maken, een Sim creëren en zo zijn er wel meer ideeën voor maandelijkse uitdagingen. Dus er is voor iedereen altijd wel wat leuks bij!

De bedoeling was om een foto te maken van een happy – of juist niet – familie te maken. En het is nu aan jullie om te gaan stemmen op 1 van de 22 inzendingen. Stemmen kan tot vrijdag 1 juli 8:00 uur.

| Uitdaging van de maand juni 2011: Stemmen |

Vrijdag 1 juli om 20.00 uur komt de ‘Uitdaging van de Zomer’ online. Deze keer een uitdaging waaraan jullie 2 maanden lang kunnen meedoen. En waarmee jullie ook nog eens erg leuke De Sims goodies kunnen winnen, mis het dus niet!